Hogyan álmodhatnék az előző életemről?
Aki nem hisz benne kérem ne írjon!
Arra gondoltam, hogz ha nem utaztatnak, vagy ha nem meditálok, akkor talán nem tudok meg olyan dolgokat amit nem tudnék feldolgozni, vagy ami ártalmas lenne. Már azt hiszem volt egy reinkarnációs álmom, arra vagyok kíváncsi, hogy úgymond direkt is lehet e ilyen álmot előidézni, vagy hasonló?
Még egyszer szólok, hogy a trollokra nem vagyok kíváncsi!!
Csakis gyakorlás útján(meditáció, önfejlesztés, mások odaadó szolgálata) lehetséges biztonságosan hozzájutni az emlékekhez. Megpróbálhatod felfeszíteni, de okkal nem emlékszel rájuk, figyelmeztetnek mindenkit a jobb tanítók.
Nem érdemes se saját módszerrel, se külső segítséggel kibontani ezt a csomagot.
Az ember azt hiszi, hogy képes feldolgozni bármit, mert álmokhoz hasonlítja, meg halvány emlékekhez. De egyszer amikor tényleg megtörténik, az igenis valós élmény lesz, és ha olyat tapasztalsz ez alatt, amit jelenlegi életedben nem vagy képes feldolgozni akkor egy életre szóló traumára is befizethetsz vele.
Elhiszem hogy izgalmas nagyon a téma, és mit takarhat a múlt amire nem emlékszünk, de ha valóban érdekel mi történhetett, akkor válaszd a lassú de biztos utat.
Nagyon egyszerű!
Bármit álmodsz is, hitesd el magaddal,hogy előző életedből való.
Ellenőrizni úgysem tudod...
Hmmm... ha csak ízelítőt kaptál és nem volt fájdalmas emlék, akkor örülj, mert még nem jött el a szívás ideje. Ha volt már fájdalmas, félelmetes vagy hasonló emlék akkor tedd el magadba, és néha gondolkozz el rajt, hogy hol mutat hasonlóságot az életedben, és vizsgálj meg különböző nézőpontokat, ne csak a sajátod.
Ha feldolgozatlanul hagysz egy élményt és újabbakat vadászol, akkor gyorsan abban a helyzetben fogod magad találni, hogy túl sok információt kaptál. HA valamit megoldottál úgyis jön később másik élmény. Mielőtt elkezdenél hétvégente turistautakra menni előző életek országba, kérdezd meg magadtól, hogy szeretnél-e átélni akár balesetet, fulladást, kínhalált újra.
A legjobb ha van valaki aki kísér, egyedül kockázatos, ugyanis bármi előjöhet, és ha nincs veled olyan aki tud rajtad segíteni ha baj történik, az nagy kárt okozhat. Persze ritka, de minek kockáztatni. A kísérést persze ne úgy fogd fel, mint az Inception-ben, hogy rádcsatlakoznak USB-vel.
Kollektív tudattalan alatt mit értesz? Szerintem ha saját magad látod az valószínűleg nem kollektív tudattalan. Kollektívből eddig csak olyannal találkoztam, hogy apró információ töredékek ugranak be, de az éberen, nem meditatív, perszer nem vagyok szakértője a kollektív tudattalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!