Hogyan tudhatnék meg többet az előző életemről?
Szkeptikusok kérlek ne írjatok!
Nem igazán értek ehhez, azt viszont tudom, hogy vannak ilyen emberek, akik letudnak vinni abba a tudatállapotba (pl.: gyermekkori traumát, amire nem emlékszik az ember is képesek előhozni). Őket hogy hívják? Sima pszichológus is tudja?
Tudom, hogy nem fejeztem jól ki magam, de azért remélem értitek! Elég fontos lenne... előre is köszönöm!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
nem való neked.
Két dolgot szabad tudni. A neved és a születésnapod. Meg egy képet magaről a legboldogabb napodról.
ez három, na.
Több már árt.
Az a sztori kifújt, már másik van.
Van egy ember, aki úgy érzem már az előző életemben is benne volt. Nem beszéltünk, mégis ismertem, és köttödtem hozzá. Mostmár beszéltünk pár szót, de szeretnék közelebb kerülni hozzá.
Volt egy álom, ami nagyon eselyés, hogy az előző életem szereplőivel (vagy akár magammal) találkoztam, és nem a szebb napokból.
Szükségem van pár infóra, hogy továbbléphessek.
"Szükségem van pár infóra, hogy továbbléphessek."
Ezeket az infókat mind meg fogod kapni a köztes létben, halálod után. Akkor lesz egy emberöltőnyi időd feldolgozni a mostani életed, megérteni az összefüggéseket a korábbiakkal. Most az a dolgod, hogy éld azt a sorsot, amit választottál, hozz ki belőle minél többet, és ne firtasd a többit... Ha kapsz egy-két információmorzsát, azzal kb. semmire se mész.
Megvan az elemzésnek is a helye és ideje, amikor más dolgod se lesz. Most azon dolgozz, hogy legyen mit elemezni.
Buddha: "Előző inkarnáció van, előző élet nincs"
Érdemes elgondolkodni ezen a több mint két és félezer éves bölcsességen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!