Hogyan tudhatnék meg többet?
Egész kicsi korom óta foglalkoztatnak a szellemek és a természetfeletti lények, és elég régóta (legalább egy évben egyszer) tapasztalok különös dolgokat, akárhová költözöm. Új helyre költözéskor egy darabig semmi nem történik, aztán dolgok esnek le / dőlnek fel, amit nem csak én tapasztalok, de senki nem tudja megmagyarázni... Olyan 10 éves korom körül le is fényképeztem valamit a tükörben, akkor nagyon megrémültem. Ennek lehet valami konkrét oka? Úgy tűnik helytől függetlenül mindig utolér, és különösebben nem zavar, inkább kíváncsi vagyok, mi ez és (már ha ugyanarról a valamiről beszélünk minden esetben) mit akarhat. Azt sem tudom, hogy egy szellem-e vagy több, őszintén elég tudatlan vagyok a témában, de általában mielőtt furcsa dolgok történnének, ugyanolyan zajokat hallok, szóval gondolom van összefüggés. Hogyan tudhatnék meg többet erről? Próbáltam már többször szellemet idézni is mióta ezek történtek, hátha "okosabb" leszek, de akkor nem volt semmi...
Akik nem hisznek a szellemekben, légyszi kíméljenek a megjegyzésektől. :D
1: legfeljebb kislány :D
2: amikor ezek először történtek, még azt sem tudtam, mi az a Paranormal activity
3: több mint egy héttel ezelőtti kérdésnél "okoskodsz", most akkor ki unatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!