Hogyan tudhatnék meg többet az előző életemről?
Szkeptikusok kérlek ne írjatok!
Nem igazán értek ehhez, azt viszont tudom, hogy vannak ilyen emberek, akik letudnak vinni abba a tudatállapotba (pl.: gyermekkori traumát, amire nem emlékszik az ember is képesek előhozni). Őket hogy hívják? Sima pszichológus is tudja?
Tudom, hogy nem fejeztem jól ki magam, de azért remélem értitek! Elég fontos lenne... előre is köszönöm!
Tudnom kell, hogy mit rontottam el. Elég erős vagyok, hidd el, nem fogok összeomlani egy ilyen utazástól. Épp ellenkezőleg.
Gyakorlom majd a meditációkat, amiket küldtetek (privátban), amint egy kicsit egyedül leszek (holnap, de valószínű holnap után).
"Gyakorlom majd a meditációkat, amiket küldtetek (privátban), amint egy kicsit egyedül leszek (holnap, de valószínű holnap után)."
Ha ennyire ráér tenned valamit a cél érdekében, ráér az is, hogy eljuss oda.
**s utaztatót keress.
Én részt vettem ilyenen, szerintem nem előző életemben jártam, csak a lelkem bugyraiban. De gyógyulás szempontból hasznos lehet. Lelki problémák, lelki eredető fizikai betegségekre is jó, állítólag.
Nekem is kéne már mennem tovább, csak annyi más dolgom van ami leköt.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!