Hogyan álmodhatnék többet és érdekesebbet?
Tulajdonképpen ez nem attól függ, hogy eszel-e este elalvás előtt. :)
Ez a napodtól függ, hogy érezted magad. Ha jól érzed magad, értelemszerűen nem fogsz rosszat álmodni. :)
Ez egy érdekes kérdés.
Az álom tulajdonképpen olyan dolgok összemixelve, amik foglalkoztatnak. Az ember miután felébred, álma 25%-ára emlékszik, 10 perc múlva pedig már csak 10%-ára.
Egyébként én a te szöges ellentéted vagyok. Minden egyes éjszaka álmodom valamit. Van mikor tök hülyeséget, de sokszor olyat álmodok, ami valamit üzen nekem. (Nem tudom mennyire hiszel az álom megfejtésében)Én nem tudnám elképzelni az életem a mindennapi mindig más és más álmaim nélkül.
Visszatérve, nem tudom, hogyan lehet ezt "előidézni". Véleményem szerint nem lehetséges, vagyis eddig még nem hallottam arról, hogy valamitől mindig álmodna valaki. Én pl azért álmodom minden éjszaka, mert borzasztóan nyugtalanul alszom. Mindig csak gondolkodom. Éjjel járkálok, és beszélek. Volt mikor az ejszaka közepén kiültem a nappaliba, és sírtam. A szüleim beraktak a szobámba, és visszaaludtam. A poén az egészben, hogy nem emlékeztem semmire.
"Hogyan álmodhatnék többet..."?
Nem kérdés, többet aludj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!