Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért válaszolnak itt olyanok,...

Miért válaszolnak itt olyanok, akik nem hisznek a reinkarnációban és a karmában?

Figyelt kérdés

Már régóta fel akartam tenni ezt a kérdést. Szinte minden kérdésnél többségben vannak azok a válaszok, amelyek azt bizonygatják, hogy reinkarnáció nincs és a karma hülyeség.

OK, mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar, de ha egyszer ez a témakör címe, hogy Ezotéria - Reinkarnáció és karma, akkor miért jön egyáltalán ide az, akit ez nem foglalkoztat. Tényleg érdekel!

2016. nov. 30. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A válasz egyrészt a trollkodás. Szánalmas emberi tulajdonság. Én is szoktam icipicit, nem azért mondom, mert szent vagyok, ez az igazság. Na de itt az ezo rovatnál aztán állandóan lesben állnak valakik, s alig várják, hogy szkeptikusi intelligenciájukból csepegtethessenek neked ők, a felsőbbrendűek, s aztán együgyűségeden kacaghassanak kik maguk kiemelkednek ebből az ostoba masszából :DDD
2016. dec. 1. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lucifer meg ez a dubitus pont olyanok, akikről te beszélsz.
2016. dec. 1. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki nem hisz valamiben, nem zárja ki azt, hogy nagyobb tudással rendelkezik az adott témában, mint a hívő, aki annyit tud, amennyit a piacon Juliska nénitől hallott!

Sok a féltudású, aki itt érdeklődik a szintén nemtudóktól ahelyett, hogy a neten fellelhetőket olvasnák.

Természetesen pro és kontra!

2016. dec. 2. 10:14
 14/19 A kérdező kommentje:

# 13: A neten is vannak fél- és tévinformációk. Szerintem értelmes ember képes szűrni az információkat: itt is.

Vagy abból indulsz ki, hogy itt minden hozzászólást szentírásnak vesz minden egyes olvasó?

Te magad írtad többször a "vita" jelentőségét. Az olvasás egyoldalú, az itteni kommunikáció viszont jó esetben interaktív, lehetőséget ad(na) a kérdések megvitatására.

Persze csak akkor, ha nem mindenki a maga vélt igazát szajkózná, hanem nyitottak lennének a felek egymás álláspontjának a megismerésére és reagálnának is rá.

Te magad is következetlen vagy e téren, hiszen sokszor nagyvonalúan lesöpörsz érveket, csak mert neked nem tetszenek.

2016. dec. 2. 11:00
 15/19 A kérdező kommentje:

# 13: Még egy dolog eszembe jutott. Vannak, akik csak elméleti síkon foglalkoznak a reinkarnáció kérdésével, mások pedig "belülről", akár saját élményekkel, emlékekkel is rendelkeznek. Én is. És például itt találkoztam olyan emberekkel, akiknek szintén vannak saját megtapasztalásaik a témában. Örülök annak, hogy van lehetőség ezeket összevetni.

Egy hasonlattal élve: tegyük fel, hogy ez itt egy olyan fórum, ami a Maldív-szigeteki úti élményekről szól. Vannak olyan hozzászólók, akik azért jönnek ide, mert érdekli őket ez az úticél, talán egyszer szeretnének is elutazni oda. Vannak, akik ténylegesen jártak a Maldív-szigeteken, ők egymás között élményszerűen tudják megosztani a tapasztalatokat. És vannak, akik kijelentik, hogy szerintük a Maldív-szigetek nem léteznek és bizonygatják az álláspontjukat.

2016. dec. 2. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek teljesen igaza van. Az én ezotériával kapcsolatos kérdésemnél is egyből megjelent Lucifer és jó barátja dubitus. :)
2016. dec. 2. 16:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindenki Dr. Michael Newton-hoz fut a megoldásért.

Annyira ostobák az emberek, hogy valójában észre sem veszik mit írnak ki, vagy mit beszélnek.

Azt gondolják az emberek 99%-a hogy amit a könyvekben papírlapra vetettek, az mind szó szerint úgy is van.

Az emberek nagyon primitív lények és ez sosem fog megváltozni!

2016. dec. 2. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

11-12-es válaszoló, és 15-ös válaszoló írta meg a tutit! ez így van!!! , ők ezen élvezkednek, a saját primitívségükön,

A 6-os válaszolónak meg a harapósló kapja be a répáját, azt a fonnyadt, lekonyult kókadtat!

2016. dec. 2. 21:49
 19/19 openyoureye ***** válasza:

Mert azt hiszik ha hangoztatják a nézeteiket, mások is elhiszik :)

2-nek:

"Válaszom: azért, mert ez egy nyilvános, bárki által anonim használható oldal.

Ugyanúgy itt lehetnek a nem hívők, mint a gondolkodni nem tudók, féltudással kérkedők. "

- Csak éppen ez olyan, hogy egy hozzá nem értő okoskodik a témában amiről fogalma sincs. Ilyet persze bárki megtehet, mint ahogy írtad, de ezzel csak saját magát és a butaságát minősíti/mutatja be.

Nézd kérdező. Értelmes ember ha nem ért valamihez, nem szól bele. Mivel se bizonyítva sem cáfolva nincs a reinkarnáció, így alaptalan a feltevése a magukat szkeptikusoknak nevezőknek, és így a cáfolataik is olyan feltevésekre alapozódnak melyek nem bizonyítottak. De ők ennek ellenére meg vannak győződve a saját igazukról :) Hát nem ironikus? Cáfolnak bizonyíték nélkül és bizonyítékokért verik az asztalt amivel persze ők sem rendelkeznek. Ennél ostobább viselkedést leginkább a bigott hívőknél figyelhetünk csak meg...

2016. dec. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!