Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Számotokra mi az elrettentőbb,...

Számotokra mi az elrettentőbb, a halál utáni lét vagy a teljes sötétség?

Figyelt kérdés
Amennyire lehet mindenki maradjon objektív.Ami igazán érdekelne hogy mit gondolnak erről mások vagy hogy éreznek ezzel kapcsolatban, a kérdés nem az hogy MI FOG vagy LESZ/TÖRTÉNNE hanem kinek mi a rémisztőbb elképzelés, esetleg az ,hogy amiután kilehelik az utolsó lehelletük minden tudásuk bölcsességük tapasztalatuk EMLÉKÜK elveszik a levegőben, vagy talán az hogy valóban lehet így vagy úgy élet a halál után, kinek mi-pokol,mennyország, reinkarnáció. ami a poklot és mennyországot illeti ez egy örökkévalóságig tartó sehova nemvezető monoton lét, legyen ez rossz vagy jó, a reinkarnáció a tudatosság folyamatossága, viszont az emlékek teljesen esetleg részleges elvesztése ami akár egyenlő is a lámpaoltással-teljes sötétséggel. Nem széles a skálája a dolgoknak ami történhet bárkivel a halál után, az energia fennmaradhat, de mi határozza meg a tudat létét kérdéses, ha valami fenn is marad az ember után, képes követni továbbra is a fizikális világot?

2016. nov. 22. 00:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%
en se orulnek neki ha kiderulne van elet a halal utan, inkabb mennek a semmibe eskuszom nektek, nagy nehezen veget er ez az elet aztan meg kiderul folytatodik tovabb en folsirok
2016. nov. 23. 08:20
 22/34 anonim ***** válasza:

"dokumentumfilmet ahol a lélek létezését bizonygatják"

Tudod, a lélek létezését kizárja az energiamegmaradás. Ezek után bármiféle "erős" érv egy jó nagy butaság.

A "dokumentum" filmeket meg csak hagyjuk. A halálközeli élmények NEM a halálról szólnak, hiszen az illető nem halott. Az életről szólnak, csak olyan körülmények között, amelyek nem kedveznek az életnek. Ezért aztán az ottani élményekben BÁRMI (tetszőleges dolog) elfordulhat - csak a halálról nem kapsz információt, mert az egészen más. A halál utáni dolgokról pedig végképp nem kapsz információt.

2016. nov. 23. 08:43
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem maga a halál a legrémisztőbb. Az, hogy vége. Akár van túlvilág, akár nincs, elég rémisztő a tudat, hogy vége az itteni életnek, mindenkit elvesztek akit megismertem, mindent, amit felépítettem. Nemtudom, ki hogy vam ezzel, de az utána következő dolgok már egyáltalán nem rémisztőek...
2016. nov. 23. 10:12
 24/34 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én az élettől mindig is jobban féltem, mint a haláltól. Emlékszem, mikor végeztem a sulival, másfél évig merő depresszió és szorongás volt az életem, a rám szakadt felelősség és önállóság miatt (és mert akkoriban elég kilátástalannak tűnt az életem). Azóta már többé-kevésbé megtanultam kezelni ezt az egészet, de igazából két ember van, akit nem adnék semmiért sem, ezen kívül minden más mehetne a levesbe, túl tudnám élni. Úgysem számít semmit, egyszer mindenki elmegy, és odaátra semmit nem vihet magával. Tudod, ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön...

Én hiszek a halál utáni életben.

2016. nov. 23. 14:33
 25/34 anonim ***** válasza:
2016. nov. 23. 23:54
 26/34 anonim ***** válasza:

"A halál utáni dolgokról pedig végképp nem kapsz információt."

Már aki. Ok, lehet elmeroggyantnak titulálni azokat, akiknek esetleg más a meglátásuk, tapasztalatuk, de ezt magukat tudományosnak valló gondolkodóktól igen furcsán veszi ki magát, hiszen a világon szinte az összes tudományos felfedezés úgy született, hogy az adott korban kétségbe vonták a létezését/működését.

"Tudod, a lélek létezését kizárja az energiamegmaradás."

Pontosan MILYEN energiáról beszélünk? Kérdezz meg egy kvantumfizikust erről a dologról. Ugyanis tudomásom szerint elismerik, hogy létezik olyan energia, aminek a működéséről és mibenlétéről halvány fogalmuk sincs.

2016. nov. 25. 17:04
 27/34 anonim ***** válasza:

" MILYEN energiáról beszélünk? "

Teljesen mindegy.

HA létezne külső irányítású lélek, akkor az idegsejtekben azt tapasztalnánk, hogy energia jelenik meg a semmiből, ami beleszól a sejt működésébe. Mivel ennél sokkal-sokkal kisebb dolgokat is megmértünk már, ezért ezt a jelenséget TÖKÉLETESEN ismernénk már.

2016. nov. 26. 21:10
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A legelrettentőbb dolog a halál utáni lét teljes sötétségben!
2016. nov. 27. 19:33
 29/34 anonim válasza:
66%
Számomra egyik sem elrettentő,ez baj? :D Az lesz utánna,ami előtte is volt.
2016. nov. 27. 19:37
 30/34 openyoureye ***** válasza:
67%
Számomra az örökké létezés félelmetesebb, mint az, hogy egyszer csak vége szakad mindennek.
2016. dec. 3. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!