Hát asszem, nem fogom túlélni ezt a depressziót!?
Az élet nem habostorta. Ha ezt felismered, tapasztalod, érdemes elkezdeni keresgélni, szellemi szinten meg lehet oldani ezt a problémát. Én keresztény vagyok például. 16 éves koromtól kezdtem a szellemi keresést, 30-on túl már választ találtam pár dologra.
Ha depressziós vagy mindent feketén látsz. Nem szabad ögy-ban gondolkodni, van akinek ugyanannyi nehézsége van, vagy még nehezebb körülményei és mégse adja fel.
Eltántorításul egy videó egy nőről, aki 15 évesen ögy-ot kísérelt meg.
Tamara Laroux Shot Herself, & Went to Hell, Then to Heaven and BACK!!
https://www.youtube.com/watch?v=HGQDkCi-OIY&noredirect=1
ui: én is álltam ögy legszélén, 30 éves koromban. Akkor találtam rá szerencsémre a Zsoltárok könyvére és rájöttem, hogy létezik gondviselés azok számára aki Istenhez fordul!
én is ugyanígy vagyok. minden nap sírógörcsök gyötörnek, este, éjszaka, reggel, már az alvástól is félek mert van hogy felébredek és órákon át csak bőgök, és ezen semmi nem tud segíteni. meg persze napközben, úgy összességében 20-25-ször biztos elsírom magam. Gyűlölöm az életem, nincs senkim, egy barátom se, senkit nem érdekel hogy élek-e vagy halok. Egyedül a családom miatt vagyok még itt, de nem tudom meddig fogom így bírni. :(
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!