Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyám nem hajlandó nekem...

Anyám nem hajlandó nekem segíteni. Több tesztet is ki töltötem. Az összes vég eredménye súlyos illetve közép súlyos depressziót írt. Anyám nem hajlandó ki fizetni vagy támogatni hogy el jussak egy kezelésre. A többi lent!?

Figyelt kérdés
Már a nyakam oldalát is meg vágtam a vállam is borzasztóan néz ki a bokám szintén. Semihez nincs kedvem minden nap fàradt vagyok hétvégén is pedig valamikor tudok os pihenni. Mindenen el sírom magam ami negatív stb. Anyám nem hajlandó el engedni mert hogy magyarországon szarok és talán majd fél év múlva ha ki utazunk Kanadába ott el enged! De én nem tudok olyan színten angolul és már az öngyilkosági hajlamom is iszonyatosan erős! Nem fogom igy ki bírni mit tegyek?

2015. nov. 19. 20:32
 1/4 anonim válasza:
Találj magadnak valami jó hobbit :) az majd lefoglal s aki ugyan azt a hobbit szereti azzal van közös beszéd témád, összebarátkozhatsz pár emberrel azaz nem leszel egyedül, gondolom ha anyád sem ért meg akkor elég rossz helyzetben lehetsz :/ (magamból kiindulva) Amugy meg az a legrosszabb ha ilyen teszteket oldasz, elhiteted magaddal hogy az vagy s még rosszabb lesz a helyzeted, nem szabad ilyen negativan gondolkodni, nem éri meg s nem is egészséges. Én nem tartom magam depressziosnak, de én is csináltam ilyen tesztet s az jött ki, ugy hogy elég alaptalanok az ilyen tetsztek. Anyukád is biztos ugy gondolja hogy eltulzod a dolgot. Ha már rájöttél probálj meg kigyogyulni azután kérj segitséget ha nem megy egyedül. :) sok sikert és csak pozitivan
2015. nov. 19. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
El tudsz menni egyedül is, ha nem tudod kifizetni akkor menj el a háziorvosodhoz, ő ír beutalót és akkor tudsz ingyen menni szakrendelésre bizonyos helyekre. Hány éves vagy amúgy? Mert van olyan aki 18 alattit nem vállal csak szülővel.
2015. nov. 19. 20:53
 3/4 A kérdező kommentje:
17/L
2015. nov. 19. 22:10
 4/4 anonim válasza:

Szia,

háziorvoshoz menj. Ott kaphatsz beutalót egy pszichológushoz. Én is most kezdtem el terápiára járni (nekem nem ennyire súlyosak a tüneteim mint neked), és ez ingyen van. Ha vagdosod magad és mindenen bőgsz, akkor mindenképpen kérj segítséget! Sőt én a helyedben felhívnám a szintén ingyenes lelki segélyszolgálatot is! 116-123 a telefonszámuk.

2015. nov. 21. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!