Nagyon súlyos önértékelési gonddal, depresszióval küzdök. Mi a legmegfelelőbb ebben a helyzetben?
Ha a barátod ebben nem tud segíteni, akkor csak a pszichológus.
Ha nincs pénzed rá, TB alapon is megy.
Depresszióval %-koltak le évekkel ezelőtt. A barátod ha kicsit is megértő nem fog lekezelően viselkedni ha sikerül eljutnod egy TB.-s pszichiáterhez aki betegként fog veled foglalkozni és eligazít a továbbiakat illetően.A depresszió betegség tehát úgy is kell kezelni.
Nekem is mondják hogy dilinyós vagyok és én odavetem igen nekem hogy papírom is van róla.
"Sokat veszekszünk mert féltékenykedem és félek, hogy elhagy egy szebb, jobb nőért."
Bár nem tudok rajtad változtatni személyiségileg, annyi biztos, hogy ez a kijelentés egy olyan jelenséget tükröz, ami hosszabb idő elteltével még rosszabb párkapcsolatot fog eredményezni. Ezalatt azt értem, hogy minél nagyobb mértékben fejezed ki féltékenységedet, annál kevésbé marad stabil a kapcsolatod, és akkor 100%, hogy szakítás lesz a vége. Ezen próbálj meg változtatni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!