Súlyos, ha gyakorta gondolok olyanokra, hogy kik jönnének
el a temetésemre?
Szerintem ilyen már mindenkinek eszébe jutott egyszer.
De mit jelent, hogy gyakran? Mi az oka? Úgy érzed, hogy nem szeretnek?
2014. febr. 24. 18:09
Ebből az derül ki, nagyon szeretnél még sokáig élni, hogy figyeljenek rád, szeressenek. De ebben nincs semmi különös, mindannyian ezt szeretnénk. Tehát ne fantáziálj, hanem először is Te figyelj (azokra legalább, akiket vársz a temetésedre) és próbáld meg szeretni őket(úgy amennyire esendő mivoltukban csak lehet:)
2014. febr. 24. 18:10
3/13 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap eszembe jutnak ezek a gondolatok, sőt gyakran el is képzelem a síró embereket. Amit fontosnak tartok megosztani, hogy az elmúlt 2 évben nagyon sok barátot veszítettem el magam körül, amit máig nem tudtam feldolgozni rendesen. Én eddig jutottam a lelki sebek feltárását illetően. Egyszerűen csak szeretnék ezeken a dolgokon túllépni, és önfeledten élni az életemet, amit nem árnyékolnak be a múlt dolgai, fájdalmai.
Még azon is érdemes volna elgondolkodnod, milyen zenét szeretnél hallani a temetéseden. :-) Viccnek szántam.
De ez valójában már súrolja a depresszió határát. Tehát minél hamarabb ettől szabadulj meg.
[link]
2014. febr. 24. 18:13
5/13 A kérdező kommentje:
Ja, és rettentően adok mások szavára,sajnos. (köszi egyébként!)
Ez nem olyan durva dolog, mint amennyire annak hangzik. Szerintem nagyon sokmindenkinek megfordul a fejében sokszor. Főleg olyan élethelyzetekben, amikor csalódunk valakiben, esetleg több emberben is, vagy magányosnak érezzük magunkat.
2014. febr. 24. 18:27
Tahók remélem nem! Olyanokra gondolok, akik egy ilyen kérdést tesznek fel egy hetven éves embernek. Mert tudok ilyen személyről.
2014. febr. 24. 18:40
Temetésekre inkább többen mennek, mint az életben oda hozzád. Hülyeség amúgy ilyeneken gondolkodni.
2014. febr. 24. 18:51
Egy bizonyos pontig rendben van, mert foglalkozik néha ezzel az ember, de ha állandóan ezen agyal az már nem jó. Másnak is teret kell adni, meglátni dolgokat megélni, így lesz teljes az élet.
Viszont, ha ez teszi ki a napjaid legtöbbjét lehet lemaradsz olyan dolgokról, amit később bánnál.
Bár a magam részéről még ezen nem gondolkoztam, igaz nem vagyunk egyformák, meg én erről másként vélekedek.
Javaslom kösd le magad mással, az élet túl rövid.
2014. febr. 24. 18:54
Én is gondoltam erre. Rájöttem a válaszra is: Senki. Ezek után nem pazarlok több energiát erre.
Temetésem pillanatában úgyis halott leszek, nem fogok érzékelni semmit, akkor meg nem lesz@rom ki van ott és ki nincs.
2014. febr. 25. 11:09
Kapcsolódó kérdések: