Milyen beteg vagyok? Súlyos?
27 éves vagyok. Már régebben is észrevettem magamon hogy szeretem ezeket csinálni...nah szóval lírom miről is van szó.
Szeretek szemétkedni kicsi gyerekekkel. ( kb 12 éves korig ) Főleg olyanokkal akik nagyon gyerekesek, picik, látom rajtuk szerények, gátlásosak, szégyellik magukat stb...szóval meglehet alázni őket. Már óvodában volt erre hajlamom. Amikor felsőcsoportos voltam élveztem hogy a kiscsoportos gyereket pl pofozom, vagy megszorítom a kezét stb.
Általánosba is amikor felsős voltam az egyik elsős kislánynyal szemétkedtem, pl nem nyitottam ki neki az ajtót mert nem tudta, én meg odamentem hozzá mondom próbált erőlködj ! és még csináltam néháyn iylen dolgot. Pl: egy kisfiút mindig szekáltam, megaláztam.
Most 27 évesen egy 11 éves lánnyal szemétkedtem. Beégettem mindig és élveztem, hogy megalázom, ahogy zavarba van stb...Legszívesebben megpofoztam volna és szerintem azt is élveztem volna.
Tudom, hogy ez nem normélis...
DE azt el kell mondjam, nem vagyok pedofil, ne mvonzódom hozzájuk, teljesen hetero vagyok, szóval a nőket szeretem !
Szerintetek amiket csiáltam hogy nevezik ?
"Szerintetek amiket csiáltam hogy nevezik?"
Gondolom úgy, hogy gonoszkodás.
Hogy miért csinálod? Ezt neked kell tudnod. Ha én éhes vagyok, nem lopok a boltból. Ha meg akarok ölni valakit, nem ölöm meg. Miért? Mert mindannyian érzünk dolgokat, mégsem tesszük meg, mert saját magunk meggátoljuk. Te is érzel kényszert, mégsem próbálod meggátolni. Mint egy kis félős tudatlan pisis, itt próbálsz kérdezgetni minket és égeted le magad, hogy NEKED mi lehet a bajod. Kedves kérdező. Én kérdezem tőled: mi bajod? Miért csinálod ezt? Ha TE nem tudod a választ, mi honnan tudjuk? Egyáltalán 27 évesen, felnőtten mi közöd van neked bármelyik kiskorú fiatalhoz? Menj haza, foglald el magad valami mással. Az a te bajod, hogy gyenge vagy, egy gyenge senki vagy, azért próbálsz gyengékkel kötözködni, és azért nem tudsz még magadnak sem parancsolni. Ne a gyerekeket bántsd, mert nem ők vertek téged kiskorodban, hanem az szüleid (ha amiatt vagy ilyen hülye), nem ők teszik tönkre az országot, hanem a politikusok, és azok a gazdag pénzes emberek, akik a felsőbb körökben vannak. Illetve a semmitérő emberek, mint te. Ha nem tudsz megváltozni, ajánlom neked az öngyilkosságot. Eddig semmit nem tudtál felmutatni életedben, csak szenvedést hoztál magadra, és másra is. Ezek alapján, ha tudod hogy nem fogsz változni, ajánlom neked, hogy legyél öngyilkos. Úgyis szar lesz az életed, és úgyis szarrá teszed másokét. Akkor meg semmi értelmed nincs, ne akadályozz bennünket, minden elég szar így is. Nekem is szar, neked is, akkor meg? Minek keresed a bajt? Minek bántasz mást? De hiába kérdezem tőled, mert egy gyengeelméjű vagy. Mert az vagy. Ugyanis aki olyan dolgokat csinál, amire nem talál magyarázatot, és nem tudja miért csinálja, az gyengeelméjű. Úgyhogy kérdező, ha nem tudod miért bántasz mást, miért csinálod azt amit, akkor gyengeelméjű vagy. És ráadásul elég gáz. Én eléggé szégyellném magam a helyedben, ha olyanokat csinálnék, amire nem tudok magyarázatot adni. Ismétlem: legyél öngyilkos. Mert ennek nem lesz jó vége. Mi van akkor, ha legközelebb meg már ölni akarsz? Most még nem. De ki tudja mit hoz a jövő? Lehet bekattansz, és csak azért, mert neked jó érzés, más megölsz. Ez nem így működik. Attól, hogy neked valami jó, még nem biztos hogy megteheted. Fog föl, nem tudjuk hogy miért csinálod azt, de ha te sem tudod, akkor óva intelek a további életben maradástól, mert csak tovább fognak tőled szenvedni, ahogy te is csak szenvedni fogsz magadtól. Illetve ha meglátnám, hogy akár hozzászól a gyerekemhez, biztos kicsinálnálak. Úgyhogy kérdező, te elmebeteg, együgyi, tudatlan, félős kis marha, aki még saját magával sem mer szembenézni, aki még azt sem tudja megmondani, hogy mit miért csinál, akinek még arra sincs lelki ereje, hogy magára parancsoljon. Te szegény szerencsétlen barom, úgy élsz mint az állatok, akik saját akaratuk szerint csinálnak mindent. Te egy szerencsétlen senki vagy, akinek nincs értelme az életének, sőt, csak kárt okozott eddig, és elérted azt a szintet, hogy érdemesebb lenne, ha megdögölnél. Egy szar vagy kérdező, nem másokat aláztál meg ezzel, hanem magadat.
Nézd, az, hogy feltetted ezt a kérdést, az azt is jelenti, hogy szeretnél megváltozni. Ez pozitív, és ha őszinte maradsz legalább önmagadhoz, és zavar ez a viselkedés, addig van remény, hogy megváltozzál.
A változás pedig belülről kell, hogy elinduljon. A legfontosabb lépést már megtetted (felismerted és bevallottad).
A gondolkodásodon kell tudnod először változtatnod. Az első, hogy az önmagadban fellépő ilyen késztetéseket rossznak tartsd, és csírájában meg kell tanulnod "elfogni" és leleplezni önmagadban az ilyen gondolatokat, és más pozitív gondolatokkal helyettesíteni. pld. "tudok érzelmeimen uralkodni, és nem vagyok kiszolgáltatva saját hibáimnak". Nagyon fontos, hogy amikor jönnek ilyen késztetéseid, azonnal, még csírájában "fogd fülön", és ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad.
Ha sikerül változtatni a gondolkodásodon, akkor a pozitív érzelmek előbb utóbb felzárkóznak hozzá.
Ne feledd azt a mondást, hogy igazából csak az az úr, aki képes önmagának parancsolni, és nincs kiszolgáltatva saját vágyainak.
Ez egy harc lesz, majd meglátod, de hidd el nagyon sokan vannak, akik ha más jellegűt is, de hasonló harcot vívnak saját magukkal. Pld. cigi, alkohol, kábítószer, homoszex, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!