Milyen cél a legmegfelelőbb egy 27 éves srácnak? Cél nélkül a férfi lecsúszik, nem igaz?
Szerintem a családalapítás , de ezzel még ha gondolod várhatsz még :)
Én miután elvégeztem az iskolát dolgoznék , és (egyedül élnék) pénzt gyűjtenék , hogy megalapozzam a jövőmet
Nos , mondta egy család centrikus ember mint és , de kérdés , hogy te akarsz-e családot :) Vagy ha esetleg van (szüleimnek ilyenkor volt egy 2 éves gyerekük) akkor az ő jövőjüket alapozd meg.
Nagyon nehéz kérdés , mert nem írtál sok mindent magadról de ami tőlem telt mindent leírtam :) szerintem várj még mások véleményre is ;)
18 évesen elvileg már van az embereknek, ezért van akkor az érettségi. Van aki korábban is tudja, ezért vannak a szakmák.
Aztán van aki egyáltalán nem tudja. Ennek sok oka lehet, és ki is tolódhat ez az időszak. Persze van aki sose foglalkozik vele.
Nekem mi? Én nemrég jöttem rá ezekre a dolgokra, lett is egy pár célom:
van 2 szakma/terület/munka nevezzük akárminek, ami mindig is érdekelt és NEM az amiből diplomáztam is. valahogy ezek irányába akarom magam terelni.
megtanulni még pár nyelvet amik érdekelnek.
2-3 sportban (minden sportot mindig abbahagytam) fejldőni, elérni egy-egy szintet.
ugyanez hangszerekkel és zenével.
pénz: kiszámoltam mennyire van szükség évente létfenntartáshoz+ezekre, ezt megkeresni.
3 évvel vagyok fiatalabb nálad, és nem rég jöttek az ötleteim, szóval sose késő. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!