Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el, hogy melyik férfi a legmegfelelőbb, akivel párkapcsolatot kezdjek?
Túl vagyok egy több éves kapcsolaton, amit már lezártam. Regisztráltam internetes társkeresőn és most több olyan szimpatikus férfi van, akivel szívesen adnék egy esélyt egy komoly párkapcsolatra.
Mivel nem tudok egyszerre több vasat tartani a tűzben, sőt, ha már tetszik egy srác, akkor képtelen vagyok és erkölcstelen nőnek tartom magam, ha több férfival randizgatok egyszerre. A másik dolog, hogy amíg egyikkel sem történik egy kézfogásnál több, addig nem kell senkinek sem elszámolnom...
Szóval nem tudom, hogyan lehet eldönteni, hogy melyik férfira fordítsak több figyelmet. hogyan lehet kiszúrni az igazit, már az elején???
KÉRLEK segítsetek!
Köszönöm!
Márpedig sz.tem találkozz többel. Egy kép alapján, a virtuális világban, nem lehet kiszúrni a tutit.
Senkinek nem kell igérni semmit, igy nem tartozol elszámolással.
Meg amúgy is.Ha megiszol 1 kávét, és elbeszélgetsz, akár 3 pasival is, attól még nem leszel erkölcstelen.
Randizni kell mindegyikkel és akik (!) tetszenek azzal többször, szépen lassan ki fog derülni, hogy ki az a pasi, aki jobban bejön és akkor a többit leépíted. Ennyi!
Egyébként neten lehet ismerkedni, de nagyon ritkán lesz belőle komoly kapcsolat.
Coyote 25F
2. ez jó nagy butaság amit irtál.
Már miért ne ismerkedhetne?
Én is neten ismertem meg a párom, ennek már 10 hónapja.
Ennyi -...-
Próbálkoznod kell egyenlőre többel is, gondolj bele ezek a férfiak sem csak veled tartanak kapcsolatot, hanem más lányokkal is, ilyenkor mindenki több vasat tart a tűzben!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!