Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A párom nem tisztel. Nem az a...

A párom nem tisztel. Nem az a kérdés, hogy miért nem, arra tudom a választ. Hanem mit tegyek, hogy tiszteljen? Min változtassak?

Figyelt kérdés

Elrontottam. Mikor megbántott, nem hagytam neki időt arra, hogy kicsit "szenvedjen" és magától bocsánatot kérjen. Hogy észrevegye magát, hogy hoppá megbántottam. Néha magától észrevette, de legtöbbször olyan türelmetlen voltam, nem bírtam várni.

Ez odáig fajult, hogy úgy érezte tök mindegy mit csinál velem, én úgyis megbocsátok. Ezek általában azon az idióta facebook-on történtek. Hetente egyszer találkozunk hétvégén, élőben szeret, kényeztet, jól meg vagyunk.

Facebook-on meg valamiért nem érzem a törődést, persze, hogy nem mivel interneten keresztül nem is lehet úgy kimutatni, így itt elég sokszor megaláztam magam, hisztiztem..

Nem azt mondom, hogy élőben egyszer sem bántott meg, sokat ivott, de arról leszokott.

Sokan felteszik itt azt a kérdést, hogy miért nem tiszteli őket a párjuk? Én tudom, azért mert én sem tiszteltem magam. Ezek után, hogy viselkedjek? Megbánt és komolyan csak annyit kell tennem, hogy várjak amíg keres? És utána? Bocsánatot kér én meg egyáltalán nem vagyok haragtartó, úgyis megbocsátok. Semmi önbecsülésem. Segítsetek légyszi!

Főleg férfiak válaszát várnám. Akiknek mondjuk volt/van ilyen barátnőjük. Hogyan viselkedjek nőként? Teljesen elfelejtettem.

2013. okt. 15. 16:24
 1/2 Bebee válasza:
Esetleg egy komolyabb megbántás után ne bocsáss meg neki elsőre,és akkor talán észreveszi magát.
2013. okt. 16. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
mindegy, most szakított. nem tudom ki vagyok..
2013. okt. 17. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!