Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak? Minden...

Hogyan változtassak? Minden nap ugyanaz és semmi sem változik?!

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és kb semmim sincsen. se munka se semmi.egy barátnőm van akivel már nem jó a kapcsolatunk 2év után. simán véget kellett volna már vetni neki de egyszerűen nem merek lépni. nem merek kimenni külföldre mert mi lesz a barátnőmmel(akibe valószínű már nem szerelmes vagyok,csak ragaszkodom hozzá)semmit nem merek meglépni mert hogy fájdalommal járna.de így valószínű nem fogok az életben sem 1ről a 2re jutni. mit javasoltok?hogyan lehet az érzéseket szabályozni? hogy kicsit lazábban gondolkodjak.mindent túlreagálok pedig egy normális jóképű értelmes srác vagyok. más is éli így a minden napjait? ha csak bele gondolok h itt hagyni az országot és dolgozni kint a szívem elkezd zakatolni szarul kezdem érezni magam:S nem jó így..
2013. máj. 20. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerű változtatni. Pont az ellenkezőjét kell tenni annak amit eddig tettél.
2013. máj. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!