Egy meleg férfi (ha letagadja és le is tudja tagadni a deffektjét akkor) lehet sperma donor?
nem számít az orientációja.
De melegnek lenni NEM defekt
Tényleg nem defekt... Nem is értem hogy hogy gondolkoznak egyesek.. ez egy érzés ami a szerelemhez vezető út.. Így adta a jó isten s kész.
19/F
Kérdező, ne dramatizáld túl ezeket a a dolgokat! A rövidlátás sem, és a melegség sem defekt - legfeljebb legyőzendő nehézség, életfeladat!
Képzeld, én mindkettő vagyok egyszerre - és boldog vagyok, tudomásul véve a saját korlátaimat, de örülve az élet jó dolgainak!
Egyébként pedig, a melegeket kis hazánkban még mindig nem igazán kedvelik - bár ők is sokat tesznek ezért - de ezt hagyjuk most. Tehát lehet, hogy a donorteszten is kibektatnák őket, de inkább mondvacsinált okkal, hivatalosan semmiképpen sem emiatt.
Annál is inkább, mert még mindig nem tisztázott tudományosan, hogy a meleg hajlam mennyiben örökölhető. Bár azt mondják, a legtöbb ember alapvetően biszexuális, és később, pszichés és társadalmi hatások révén indul el valamelyik irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!