Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg törvény van arra,...

Tényleg törvény van arra, hogy donor sperma nem lehet a családból?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem hallottam róla. Bár ha belegondolsz, az vérfertőzés lenne...
2012. dec. 17. 20:47
 2/14 A kérdező kommentje:
A férjem oldaláról lenne a donor.
2012. dec. 17. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem hallottam. De a helyedben inkább ismeretlentől legyen a sperma.
2012. dec. 17. 20:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Igazából csak puhatolódzunk.Az orvos azt mondja törvény van rá h nem lehet a családból,de legalább benne lenne a férjem vére és lehet jobban elfogadná.De viszont az idegen ki tudja ki mi,és az idegen.Igazából nem zárkózunk el egyiktől se csak kíváncsiak vagyunk a véleményekre és h hogy is van ez.
2012. dec. 17. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem akkor a Ripper feleségének miért adhatott a nagynénje. Oké nem ugyan az de a lényeg ugyan az.
2012. dec. 17. 20:57
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ennek lelki háttere is van. Az idegen sperma anonim. soha nem tarthat igényt az igazi apa a gyermeketekre.

De mi van ha a férjed testvére vagy az unokatestvére a donor és nem születik neki gyereke vagy csak egyszer úgy gondolja és apasági pert indít. csinálnak egy dns tesztet és már teljesen jogosan követeli a gyermek apaságát.

Vagy is szerintem telejsen jogos ha sperma kell ne lehessen tudni kitöl van, hogy az soha ne követelhesse az apaságát.

2012. dec. 17. 21:00
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Olyan nem lehet akinek nincs gyereke.
2012. dec. 17. 21:02
 8/14 A kérdező kommentje:
igen ám,petesejtet lehet adományozni családban,de sprmát nem.Miért is nem?Az orvosom azt mondta erre törvény van és a krio is ezt mondja,igaz én nem találom.De a mi kisbabánkban benne lenne a férjem vére mégiscsak.
2012. dec. 17. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom csak a vérrokon nem lehet donor.
2012. dec. 17. 21:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Pontos törvényt nem tudtok erre?
2012. dec. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!