Egy meleg férfi (ha letagadja és le is tudja tagadni a deffektjét akkor) lehet sperma donor?
#"utolsó" vagyok,
Nos, van egy vicc: Mi az, nemi úton terjedő, 100%-ban halálos kimenetelű, némely esetben erős fájdalmakkal, vagy fáradtság, levertség érzéssel társuló betegség? - Hát az élet.
A gyereked meg fogja kapni. És az a gyerek is, akinek szuper lesz a látása, és hetero macsó válik belőle.
Ezt a "betegséget" mindenki megkapja - kérdés, hogy tényleg betegségként tekintünk-e rá, vagy jót nevetünk a fenti poénon...
Melegként, hidd el, oda-vissza átrágtam eléggé a kérdést, épp ezért merem állítani, hogy kicsit tájékozottabb vagyok benne nálad. A melegség nem döntés kérdése, de nem örökletes tényező.Még ha elő is fordul olyan tendencia, hogy egy családon belül többen érintettek, akkor sincs tudományos bizonyíték rá, hogy valóban örökletes lenne, vagy hogy minden esetben genetika áll a hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!