Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan választja ki szerintete...

Hogyan választja ki szerintetek egy gyerek, hogy hova szülessen? Pl. A barátnőm fiához rengeteg türelem kell, ő meg egy nagyon lobbanékony alkat . A gyerek miért nem egy birkatürelmű családot választott?

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért nem választ mindenki milliomos életet, mert maga a lélek és az egyéni, illetve közös haladás útján nem az anyagiak a legfontosabbak.

Láthatod, elég sokan vannak, akik hiába gazdagok, mégsem boldogok, mégsem elégedettek.Vannak azonban szegények is, akik lelkiekben elképesztően gazdagok, kiegyensúlyozottak.

Én például kaptam információkat egy előző életemből.Abban az életben gazdag voltam.De ettől függetlenül voltak hiányok, problémák abban ez életben is.Tudom, mi volt akkor az egyik vágyam és ki volt az, aki felé barátként kötődtem.ebben az életben megkaptam ezeket a dolgokat, amik akkor hiányoztak és fontosak lettek volna nekem, de a gazdagság, rang most nem része az életemnek és ez, meg a régi hely, ahol éltem, sokszor hiányzik(maga az épület), bár nem emlékszem rá csak részletek jönnek fel néha álomban.

Úgy érzem, talán ezek az életek olyanok, mint valami cserebere üzlet...Lemondasz valamiről mielőtt megszületsz, hogy kapj helyette valami mást, ami szintén hasznos hasznos neked.Egyszerre mindent egy életbe zsúfolni nem lehet.A változatosság pedig bizonyára kell a léleknek is.Azonban a rossz, a szenvedés nem hinném, hogy célja lehet a léleknek, hacsak nem valami lelkiismereti dolog, hogy valamiért bűnhődni, törleszteni akar.Azt gondolom, nagyon fontos, hogy jelenlegi életünkben mire vágyunk, milyen kapcsolatokat ápolunk, mit fejlesztünk magunkban, mert a jelenlegi vágyakból, hiányokból fog talán körvonalazódni egy következő élet története, jellegzetessége.Mi az a fontos dolog, amit ebből az életedből odaadnál valamiért, ami most nem a tiéd?

2016. nov. 6. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:
hulyeseg az egesz. ha ez valoban letezik akkor ez gonosz leny lenyek muve, akik most jot mulatnak rajtunk.
2016. nov. 9. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
A józan eszemmel nem választanám a szüleimet. De az, hogy nem volt könnyű gyerekkorom, fejlődésre késztetett: arra, hogy szembenézzek önmagammal, válaszokat keressek, mélyen vájkáljak a tudatalattimban, kijavítsam a hibáimat, javítsam a kapcsolataimat. Ha a gyerekkorom fáklyásmenet lett volna, mindez szépen kimarad. A fejlődést a problémák idézik elő.
2016. nov. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!