Hogyan választja ki szerintetek egy gyerek, hogy hova szülessen? Pl. A barátnőm fiához rengeteg türelem kell, ő meg egy nagyon lobbanékony alkat . A gyerek miért nem egy birkatürelmű családot választott?
Én öntörvényű vagyok . A fiam is az. Másképp látjuk a világot.( mellékesen jegyzem meg,nem kirívó tettekben nyilvánul meg, csak annyiban,hogy mindenféle felénk jövő közlést átgondolunk,továbbá....mindegy.)
Sztem nem Ő választott minket,mi sem őt. Kaptuk,becsüljük,szeretjük,megoldjuk.
És miért nem egy beverly hills - i milliárdoscsaládot választott?
És sok marha miért választ alkoholista szülőket?
Talán mert ez egy marhaság?
Ez nagyon sokszor így van. Mindkét félnek tanulnia kell belőle. Én egy érzékeny, elvont gondolkodású, befelé forduló ember vagyok, anyám két lábon áll a földön, lendületes, hangos, viszont nem empatikus. Nem is jöttünk ki jól soha. Én megtanultam kezelni, és azt is, hogy nem lehet megváltoztatni az embert, saját erőmből felnőttként túlléptem a sok sérülésen amit a gyerekkoromat végigkísérő meg nem értettség okozott. Ő viszont semmit sem változott, így békésen ugyan, de eléggé eltávolodtunk. Érdekesség, hogy sok évre rám született egy testvérem, ugyanolyan típus mint én, anyám ugyanúgy nem tudja kezelni, a testvérem ugyanúgy sérül tőle, de még ettől se kap észbe...
Volt már, aki azt mondta, ha gyerekem lesz, lehet, hogy egy olyasmi típust kapok, mint az anyám, hogy megtapasztaljam fordított szemszögből is a helyzetet. Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!