Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan választja ki szerintete...

Hogyan választja ki szerintetek egy gyerek, hogy hova szülessen? Pl. A barátnőm fiához rengeteg türelem kell, ő meg egy nagyon lobbanékony alkat . A gyerek miért nem egy birkatürelmű családot választott?

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Mert a mese szerint fejlődni kell és nem boldogan élni.
2016. nov. 6. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem ő választ, ebből is látszik.
2016. nov. 6. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Ha tényleg igaz, hogy mi választunk érthetetlen valaki miért lesz mondjuk egy olyan apa lánya aki meggyalázza a saját lányát akár éveken át aztán megszüli a saját apja gyerekeit, na azok szintén ugyan miért választják azt, hogy oda szülessenek genetikai hulladéknak. Nem inkább egy gonosz erő játékának tűnik ez az egész?
2016. nov. 6. 13:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi választunk-e? Azért kérdeztem.
2016. nov. 6. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Én öntörvényű vagyok . A fiam is az. Másképp látjuk a világot.( mellékesen jegyzem meg,nem kirívó tettekben nyilvánul meg, csak annyiban,hogy mindenféle felénk jövő közlést átgondolunk,továbbá....mindegy.)

Sztem nem Ő választott minket,mi sem őt. Kaptuk,becsüljük,szeretjük,megoldjuk.

2016. nov. 6. 14:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
En reinkarnacion belul inkabb a lelekcsoportoknak illetve ugymond karmikus felafatoknak illetve vsllalasoknak adnek eselyt.a lelekcsoport egy lelek kozosseg akik itt a foldi elett elott kozben es utan is nagyjabol egyutt jarjak az utat.csak a szerepek cserelodnek fel a szuksegesseg es megallapodas szerint.lehet aki most a parod az valamikor egy masik eletben gyermeked volt.stb.
2016. nov. 6. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesben szereplo gyermek talan arra hivatott hogy turelemre tamitsa szuleit.de lehet forditva is.talan neki van feladata a turelemmel szemben.az erdekes az hogy amikor valaki rajon az okra hogy mi az amiben valtoznia kellene a helyes ut szerint akkor szinte egy csapasra eltunik a problema.mintha maga a felismetes lenne a leg lenyegesebb es ha erdemben talan nem is tud lepni sokat az illeto a problema megis elkezd szunni.
2016. nov. 6. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

És miért nem egy beverly hills - i milliárdoscsaládot választott?

És sok marha miért választ alkoholista szülőket?

Talán mert ez egy marhaság?

2016. nov. 6. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sokszor így van. Mindkét félnek tanulnia kell belőle. Én egy érzékeny, elvont gondolkodású, befelé forduló ember vagyok, anyám két lábon áll a földön, lendületes, hangos, viszont nem empatikus. Nem is jöttünk ki jól soha. Én megtanultam kezelni, és azt is, hogy nem lehet megváltoztatni az embert, saját erőmből felnőttként túlléptem a sok sérülésen amit a gyerekkoromat végigkísérő meg nem értettség okozott. Ő viszont semmit sem változott, így békésen ugyan, de eléggé eltávolodtunk. Érdekesség, hogy sok évre rám született egy testvérem, ugyanolyan típus mint én, anyám ugyanúgy nem tudja kezelni, a testvérem ugyanúgy sérül tőle, de még ettől se kap észbe...

Volt már, aki azt mondta, ha gyerekem lesz, lehet, hogy egy olyasmi típust kapok, mint az anyám, hogy megtapasztaljam fordított szemszögből is a helyzetet. Majd kiderül.

2016. nov. 6. 18:41
 10/13 A kérdező kommentje:
9# Köszönöm a választ. Érdekes történet.
2016. nov. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!