Mindenki úgy születik le a földre, hogy kap feleadatot amit teljesíteni kell. Honnan tudom, hogy mi a feladatom?
Az ilyen dolgokban én ugyan nem hiszek. De tételezzük fel, hogy tényleg mindenki számára kijelöl valami természetfeletti valaki vagy valami megoldandó feladatokat...
Miért kellene a konkrét feladat mibenlétéről tudnod, ha ő egyértelműnek tartja hogy végre kell hajtsd az életed folyamán?
Sőt ha ezek a feladatok esetleg ahhoz kellenek, hogy bebizonyítsd a feladatot kijelölő számára, hogy méltó vagy a továbblépésre, vagy ezen feladatok által fogsz kifejleszteni bizonyos képességeket, akkor miért kellene neki tudatni veled a feladatod mibenlétét? Ha tényleg van ilyen tegyük fel, akkor szinte biztosan olyan feladatot vagy feladatokat kell végrehajtania az illetőnek amik maguktól értetődőek. Amikből kiderül hogy az illető méltó-e vagy nem méltó valamilyen jutalomra vagy szellemi továbblépésre, amiből kiderül, hogy képes-e felfogni önnön létének értelmét.
Ha vallási alapokról indulunk, minden olyan vallásban ahol a halállal nem szűnik meg az egyén létezése, függetlenül attól, hogy más életben, vagy létformában vagy esetleg csak spirituálisan lesz jelen a cél mindig a tökéletesség elérése. És csak akkor juthat fentebb a tökéletesség felé vezető úton, ha önmagától, a tapasztalatai által szerzi meg azt a tudást és képességeket, amelyik szükségesek számára a továbblépéshez.
Mint írtam ez csak egy olyan ember véleménye, aki nem hisz ilyen dolgokban, viszont másként semmi értelme nem lenne feladatoknak amiket más tűz ki elénk számunkra ismeretlen okból.
Reakció az előző válaszra: Honnan tudod, hogy nincs reinkarnáció? ;)
Szóval szerintem a lényeg, hogy próbálj minél közelebb kerülni önmagadhoz, a tudatalattidhoz, a szívedhez, a vágyaidhoz.. Ezt leginkább meditáció, vagy egyéb relaxációs gyakorlatok, akár szaunázás során is megélheted. Lényeg, hogy légy egyedül és ne külső inputokra figyelj. Ismerd meg minél jobban önmagad, a félelmeidet is és mindent, amit szívesen a szőnyeg alá sepersz. Ez fogja az erődet adni. Ezen lépések következtében, ha már nem a félelmeid irányítanak, fogog meglátni, hogy mi az ami te igazán vagy!! És nem az aminek a szüleid akarnak, a félelmek amerre terelnek, stb. :) Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!