Mindenki úgy születik le a földre, hogy kap feleadatot amit teljesíteni kell. Honnan tudom, hogy mi a feladatom?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 14:30
21/48 anonim válasza:
...számodra nem értelmes, azt látod nem csodálom! pedig sok kérdésem van fenn, és te voltál mindegyikbe benne legalább háromszor a süket dumáiddal, meg is kértelek én is akkor hogy kimélj engem is a válaszaidtól, de te mint a félcéduléás, ast sem tudtad miről van szó, csak írtad a sok hülyeségedet, mint minden más kérdéshez, ahol úgy szintén megkértek, hogy ne fáraszd őket, ha akrod kinyomtatom neked, és elküldöm, mert le van mentve! fordulj hozzám bizalommal ebben az ügyben!
22/48 anonim válasza:
Ja, most látom, hogy ez itt a reinkarnációs téma... És akkor más felfogásnak esélye sincs valószínűleg...
23/48 A kérdező kommentje:
Kérlek ne vitázzatok!Őszintén megmondom,több helyen is láttam,h Lucifer írt csipkelődéseket.Belőlem nem harahot váltott ki,mindig jókat nevettem rajta ,h kis szkeptikus,de azt érzem mégis érdeklik ezek a témák.Én már hiányolnám is,ha nem írna.Nemlehetünk egyformák.Valakivel történnek dolgok ,valakivel nem!Ne bántsátok,Jó hogy ő is itt van a kis csapatunkban! :-) Velem sok dolog történt ,amiért kiosztana ,h mekkora baromság.Azaz csak a számára s azok számára akik nem láttak,hallottak természetfelletti dolgokat.Majd 1x ők is megtudják! :-)
2016. nov. 5. 22:17
24/48 anonim válasza:
.... kérdező! nagyon gyanítom, hogy te vagy az a lucifer 66 nicken is, már ezt is tapasztaltam, ha kérdeztel valamit, akkor kikéred magadnak először, hogy a lucifer ne válaszoljon, utána meg m egírod, hogy jó hogy azért írogat, nagyon ellentmondásos, ez is le van nekem mentve, csak így szűrögetek tudod, még pontoznom sem kell hozzá!!!
25/48 A kérdező kommentje:
Nem!Én Ilona vagyok.Csak vissza szoktam csípni kicsit neki!De jókat mosolygom rajta.
2016. nov. 5. 22:55
26/48 A kérdező kommentje:
Ya amúgy azt bemásoltam az egyik kérdező írta ezt ki,h Lucifer ne írjon neki.S erre írtam,h látom nagyon híres itt! :-) Én nemrég regisztráltam ide.Igazából azért mert nekem nemjött még össze,h babám legyen.Voltam augusztusban műtéten nagyon elvoltam keseredve s vagyok is. :( S. Itt la többi csajjal akartam írni akik hozzám hasonló helyzetben vannak. Most is h ez feljött bennem.Rohadttul fáj.... Nem nem én vagyok Luci.Ilona vagyok.
2016. nov. 5. 23:01
27/48 anonim válasza:
Kedves Ilona, tiszta szívből kívánom, hogy szülessen egy vagy több egészséges mosolygós kis babád és boldog család legyetek:)
28/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez jólesik.S remélem tényleg lessz.Idelye lenne már 38 éves vagyok.S volt idő ,h nagyon haragudttam Istenre h nekem miért nincs.S olyat mondtam amit soha az €letbe nemmondok ki! Szűk szavakkal megtagadttam s aztmondtam a más ik van... Már nemmondom ki!S az éjjel láttam s azóta tudom h mi a helyzet.De most ez más téma!
2016. nov. 5. 23:14
29/48 anonim válasza:
A Tanítás szerint mindenki feladatok teljesítésére születik le a földre.
A feladat: a szellem, a lélek fejlődése olyan fokra, hogy ne legyen szüksége új születésre.
A feladat tehát adott.
A tanulónak is azt mondom: meg kell tanulnia a matematikát, de nem részletezem, az egyjegyű számok összeadásától az integrálszámításig mennyi műveletet kell megtanulnia.
.
A babához sok sikert, a siker után sok örömet benne!
30/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) S azt honnan tudom,h többször is újra leszületett a lelkem?Lehet nemjól teszem fel a kérdést,de érted... Értitek...
2016. nov. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!