Az agykontroll segíthet teljesíteni a kívánságaimat? És ha igen hogyan?
A parkolóhelyben nem segít, az valószínűség, és nem tőled függ,
de a párkapcsolatban igen, elvégre az első benyomás számít benne :P
Ha nem ártasz vele másnak, akkor segíthet. (Pl. ha nem pályázik más is a parkolóhelyre, akkor fogsz találni, vagy ha nem fut más valaki a csaj után, és a csajjal jó pár lennétek, akkor fog segíteni.)
Vizualizálni kell.
Szia!
Igen segít, persze nem nagy kívánságokkal érdemes kezdeni, először kicsivel és, amikor megbízol a képességeidben egyre nagyobb dolgokat. Van amit nem kaphatsz meg, de lehet hogy ezért egy idő után hálát adsz, hogy nem kaptad meg. Pl. egy maffiózó elől vennéd el a parkolóhelyet:DD: viccet férre téve, mert ugye a karmának nincs humora azt kell mondanom, hogy minden elérhetsz amire valóban szükséged van a lelki fejlődéshez. Én gyakran hozzáteszem, hogy történjem minden a Teremtő akarata szerint, ez persze vallásodtól függően módosíthatod, viszont célszerű rábízni vágyad helyességének megítélését a teremtőre vagy egy magasabb intelligenciára ha úgy tetszik:D
sztem a gondolkodás helyetinkbb cselekedj.
tudom soka mondják h agykonrolal bámire képesek vagyunk. de repülő embert még nem láttam.enne llenérkemény munkagozza mag eredményét...
próbáld khnem csakgondolkodsz azon h jöjöoda a csaj és vetkőzzön neked hanmmondjuk men oda és hívd meg egy italra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!