Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mindenki úgy születik le a...

Mindenki úgy születik le a földre, hogy kap feleadatot amit teljesíteni kell. Honnan tudom, hogy mi a feladatom?

Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 14:30
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Kiméljenek az ilyenek mint licifer666.....

Ezt egy kérdező írta ki.Nagyon híres vagy itt Luciferke! :-)

2016. nov. 5. 15:45
 12/48 anonim ***** válasza:
63%
Leszületsz a földre, ahol bizonyos dolgokat meg kell élned! Ismétlem: meg kell élned, tehát nem feladatokat kell megoldani, hanem megélni, átélni bizonyos dolgokat, amiktől fejlődsz. Ezek lehetnek pozitív vagy negatív történések. Ha már felismerted, hogy csak ilyen kapcsolatok jönnek szembe veled, az jó. Ez nem véletlen, azt kellene kiderítened, hogy mi az, amit ezekből tanulnod kell! Utálod a szüleit? Miért? A többi pasinak is utáltad a családját, mert "ki kellett menekítened"? Neki kellett volna saját magát kimenekíteni! Ha kutakodni akarsz a helyzeteddel kapcsolatban, írj!
2016. nov. 5. 17:25
 13/48 anonim ***** válasza:
33%
...kérdező! a nagyon nagytudású lucifer66-ot ne sértegesd, mert "kikapsz" a moditól! már én is kaptam, letiltással fenyegetett, de attól független megírom a véleményem!
2016. nov. 5. 19:41
 14/48 anonim ***** válasza:
39%

#13 te vagy az akit ha megkérdőjeleznek kiborul, személyeskedik és le-fel pontozgat? (akár másik nikkel is)?

Inkább érvelj meggyőzően. De ha ennyire zavarlak, lehet mások becsapásából élsz?

2016. nov. 5. 19:49
 15/48 anonim ***** válasza:
68%

"tehát nem feladatokat kell megoldani, hanem megélni, átélni bizonyos dolgokat"

"azt kellene kiderítened, hogy mi az, amit ezekből tanulnod kell!"

Na, akkor ezek szerint mégiscsak fan feladata: kideríteni, hogy mit kell tanulnia.

"Neki kellett volna saját magát kimenekíteni!"

Ezt honnan tudod ilyen biztosan? A te logikád szerint lehet, hogy neki pont az a tanulnivalója, hogy nem kell mindig neki, saját magának megtennie mindent, hiszen nem légüres térben él, hanem emberek között, akikre számíthat, akik segítenek neki. Nem?

2016. nov. 5. 19:52
 16/48 anonim ***** válasza:
67%
Nem! Lehet rosszul írtam, nem tudom, én értem! :) Szóval azért írtam ezt, mert sokan úgy gondolják, hogy olyan ez mint valami logikai játék, amit meg kell oldani, de ez nem olyan. Megélünk bizonyos dolgokat, akár ismétlődőeket is, amitől fejlődünk, majd ha megtörtént a fejlődés továbblépünk. Az nem törvényszerű, hogy fel is ismerjük, hogy ez miért történt. Ez az alaphelyzet. De ha már gondolkodik rajta és felismerte, hogy a dolgok ismétlődnek, az már jó jel, ha sikerül rájönnie, hogy miért történnek így a dolgok, az esély a továbblépésre, de hangsúlyozom, hogy "megfejtés" nélkül is tovább fog lépni. Szóval mindenképpen megfejti, de nem biztos, hogy tudja, hogy megfejtette. Itt a tudatalattira gondolok, de ezekről órák hosszat lehetne írkálni.
2016. nov. 5. 20:22
 17/48 anonim ***** válasza:
35%
Sokszor kérdezem én is hogy miért születem miért élek mert csak szenvedés az egész
2016. nov. 5. 21:24
 18/48 anonim ***** válasza:
LUCI! ne fáraszd megad, mert olvasatlanul törlöm a privátodat, és nem érdekel a buggyant véleményed, mert te még egy értelmes választ nem adtál itt soha, ezt többen megírták, ha esetleg amnesiad lenne, nézd vissza a megválaszoltjaidat,! érdekes az én kommentemre nem írtak még ilyet sehova! egyébként nem szoktam pontozgatni, mert éppen teszek rá, hogy kinek hány száaléka van, ha pontozok is, csak kizárólag értelmes válaszokat, nyugodjál le!!!
2016. nov. 5. 21:28
 19/48 anonim ***** válasza:
37%
Eddig még nem írtál ide semmi értelmeset.
2016. nov. 5. 21:30
 20/48 anonim ***** válasza:
... ... isméét LUCINAK, nincs másik nickem, nem szoktam becsapni másokat, a véleményem nem rejtem véka alá, és a saját magam vélemye, nem brillirozok semmilyen más névvel, na látod csak ennyire sötét vagy, hogy mindjárt cáfolsz mindent, amit már oly sok hozzászóló megírt neked, és találkadsz, mert nem tudod elképzelni, hogy vannak egyenes emberek is!!
2016. nov. 5. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!