Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Életbe lehet hívni valakit?

Életbe lehet hívni valakit?

Figyelt kérdés

Nem, nem szellemidézésről van szó, bár... Szóval rá is térek. Adott egy illető, aki korábbi életeiben többször, vagy akár csak egyszer szoros kapcsolatban állt valakivel, és a mostani életében szinte tapintani tudja a hiányát, érzi, bár nem tudja, hogy elszakították, elszakadt valamiképpen tőle. Mikor mélypontra kerül a magánéletében, ezt a számára beazonosíthatatlan hiányt is sokkal-sokkal mélyebben éli meg. Most egy olyan illetőről beszélek, aki nem csak, hogy érzelmes és érzékeny, hanem hihetetlenül erős kisugárzása van, minden szempontból, spirituális szempontból is (bár nem biztos, hogy ezt tudja, mármint, hogy spirituálisan is). És egy mélyponton hívta azt az illetőt, lelket, valamit, Istentől, az Univerzumtól vagy sorstól, olyan erősen akarta, hogy az illető (újra) leszületett. Talán azt hitte, valahol már él és úgy kérte, hívta, de ez mindegy lényegében. Lehetséges ez?? És mikor újabb mélypontokra került, az illető érezte, de még nem volt kész a találkozásra, hisz még csak gyermek volt.

Úgy érzem... Engem konkrétan lehívott ez a valaki. 22 év után nem tudom van-e értelme még az egésznek, ha igaz is. De kísért az érzés, hogy azzal a céllal jöttem világra, hogy rátaláljak.

2016. aug. 5. 14:47
1 2
 11/11 Fish1 ***** válasza:
Javaslom a meditációt, az elcsendesedést, és dobd fel a kérdést, hogy most merre. Figyeld a belső hangot. Ami legelőször válaszként jön, az a helyes. Általában a válasz előbb megérkezik, minthogy kimondanád magadban a kérdést. Nekem ez már elég sokszor bevált.
2016. aug. 6. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!