"Utazást" vissza egy előző életbe, hol lehet tenni? Mondjuk Bp.
Lenne még egy kérdésem: aki már volt, annak jött világra valami nagyon extrém?
Illetve akit nem lehet hipnotizálni, azzal mi lesz?
hahaha
Nem így értettem. :D De úgy is tudod.
no itt is vagyok nem írok priviben:)) hát utána néztem annak az oldalnak ahol még közel 3éve találtam azt az embert aki nekem segített anno még teljesen ingyenes volt minden nála ma már szinte minden pénzért megy:(:S igaz neki is fent kell tartania magát na de egy előző életek feltárása hang anyagért több mint 3ezret elkérni felháborító szerintem... személyes meditáció esetén már bele sem merek gondolni mennyit kérhet...:( bár nekem sok mindent meg tanított ez az illető:)és hozzá teszem előtte teljes mértékig "hitetlen" voltam... szóval: Gyurkó Zsolt meditációjával sikerült feltárnom az előző életeim egy részét....íme az oldal ahol az elérhetőségeit találjátok : [link]
van egy két meditáció ami nekem már túl sok lenne...:DDD:$-.- gondolom nektek is... épp ezért csak azt kezdtem el én is ami az előző életek feltárásához szükséges bár akit érdekel az kedvére válogathat... remélem tudtam kicsit segíteni annak akit tényleg érdekel...
A kérdés kissé nekem zavaros.
Van pár kókler, aki nyilván nem tud ilyenben segíteni, pénzt elteszi, aztán kapsz pár ködös infót.
Aztán lehetsz eljutsz olyanhoz, aki emléktöredékeket helyekről, arcokról, tárgyakról talán tud adni neked. No de ez nem egy előző élet, ennyi erővel random idegen fiókokba tömött fotókat is nézegethetsz.
Aztán van aki képes ilyesmire, ők kapásból nem fogják csak azért előszedni valamelyik életedet, mert neked szórakozásból ilyen vágyaid vannak. Annak súlyos okai szoktak lenni, ha ilyesmit csinálnak.
Na most ha nem vagy egy bizonyos szintig dolgokra felkészítve, akkor simán begolyózhatsz vagy összeomolhatsz egy előző élet valódi emlékeitől. Benne összes akkor elkövetett bűneiddel, elszúrt lehetőségekkel, és minden fájdalommal amit adtál és kaptál. Szóval HA van előző életed, nem véletlenül nem emlékszel és addig jó neked.
Az összeomláson vagy akármin már túl vagyok. És őszintén szólva is minden dologra, legyen akármilyen súlyos, közöny a reakcióm. Tudom, hogy ez így nem jó és válaszokat szeretnék találni. Bármi opciónak tűnik.
Nem tudom magam se, mit akarok az életben, reményvesztett lúzer vagyok, aki úgy érzi, nincs értelme az életének.
Pszichológusnál és társainál jártam, nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!