Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Másnak minden összejön, nekem...

Másnak minden összejön, nekem semmi? Karma?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy életemben mindenért meg kellett szenvednem, szét stresszelve az agyamat? Mindig is baromi nehezen találtam munkát, ha végre találtam akkor mindig kifogtam a legrosszabb osztályt, a legrosszabb műszakkal, leggonoszabb főnökkel. Bárhova kerültem, bármelyik városba, országba mindig szívás volt kőkeményen. Már baromira unom, hogy nem lehetek boldog. Párkapcsolatban irtózatosan peches voltam, gyakorlatilag hosszú évek óta nincs barátnőm. Ahogy barátaim sincsenek már legalább vagy 5 éve. Totális magány. Ehhez képest vannak olyan ismerőseim, régi haverjaim, akiknek semmit nem kellett tenni. Szájába adták a munkahelyet, jó fizetéssel, nyugodt körülményekkel, saját lakás, rendezett körülményekben élnek, mindig is volt párkapcsolataik, haverok veszik körül őket, és boldogok, mert minden csak úgy simán jött. Most ez nem sírás akar lenni, és nem azt kérem, hogy itt barátok, barátnő jelölt rám írogasson. Szimplán csak meg akarom érteni, hogy miért történik mindez így? Tudom, most jön az, hogy tegyél magadért, küzdeni kell, nem csak otthon ülni, de én már annyi mindennel próbálkoztam, hogy már néha azon is elgondolkodtam hogy átok ül rajtam, vagy más ezotérikus baromságon. Olyannyira nevetséges, hogy húszas éveim végén járok, és még mindig nem sikerült egy barátnőre szert tenni (ha csak ez lenne az egyetlen problémám...) és ez főleg olyankor szomorít el, mikor minden defektes ember párkapcsolatban él. Legyen az egy antiszociális kocka, elhízott undorító férfiállat, szoláriumos nyálas szépfiú, kopasz kigyúrt aranynyakláncos, vagy olyan belső tulajdonsággal rendelkező, ami mellett épp eszű ember nem maradna. Furán hangzik ez az egész dolog, de teljesen úgy érzem, hogy nekem mintha az rendeltetett volna el, hogy magányban, boldogtalanul, sikerélményektől mentesen éljem le az életem. Nagyon elszomorítanak ezek a dolgok. :(

2016. júl. 23. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Hidd el soha nem lehet tudni, hogy mi van a "színfalak" mögött. Rengeteg olyan embert ismerek akit irigyelnék, aztán kicsit jobban megismerem, összerakom a két kezem, hogy milyen szerencsés vagyok.

Az pedig, hogy egyedül vagy, csakis a te hibád. Hidd el a kocka, elhízott stb bizony tett azért, hogy barátnője legyen. Neked is minden adott, ismerkedj munkahelyen, szorakozóhelyeken, vagy menj fel netes keresőre. Persze mindenkit ér csalódás, de ha nem próbálkozol, nem is fogsz párt találni.

2016. júl. 23. 21:46
 2/10 anonim válasza:
100%
Könnyű megoldás a sorsot, karmát felelőssé tenni a sikertelenségeidért, a helyedben inkább tartanék egy alapos önvizsgálatot, hogy mi az amit rosszul csinálok. Ez annyira gyerekes, hogy méricskéled magad az ismerőseidhez, hogy másnak van, nekem miért nincs, pedig a másik kevésbé érdemli meg, trallala... Ez eleve egy olyan dolog, ami baromira unszimpatikus. Biztos van az életedben számos dolog amit elértél, legyél rá büszke, járj emelt fővel, ne legyél az aki mások után kullog, hidd el azért vagy ebben a helyzetben, mert magadat oda helyezted. Fontos, hogy felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy peches vagy, és lásd be, hogy rajtad múlik minden, és igenis valamit nagyon elbaltáztál, hogy az összes ember aki melletted volt odébbállt. Ez az első lépés, ha ezt belátod, akkor készen állsz a változásra. Sok erőt és kitartást hozzá.
2016. júl. 23. 22:36
 3/10 Fish1 ***** válasza:

Egyetlen oka van: hasonló hasonlót vonz.

Ez igaz az élet minden területére. Ha pesszimista vagy és negatív, akkor az ilyen dolgokat, helyzeteket, embereket vonzod magadhoz, ha pozitív vagy, akkor azokat.

Kudarcok mindenki életében vannak, ezek által fejlődhetünk és léphetünk előre lelkileg. Ha folyamatosan ugyanolyan vagy hasonló helyzetekben találod magad, akkor érdemes feltenned magadnak a kérdést: mire akar ez a helyzet tanítani engem? Mit kellene másképpen csinálnom? Mit teszek meg azért, hogy máshogy legyen?

2016. júl. 23. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: egyetértek veled, folyamatosan a változás fele tartok, de mikor az ember ennyire elkenődött, semmi kedve élni, illetve van benne egy gát ami miatt már sok dologba nem mer belefogni, nagyon nehéz a változás. Kicsit úgy érzem, mintha lenne az agyam, látásom ködös, zavart lenne, és semmi értelmes, pozitív gondolat nem keletkezik, ha meg valamibe belefognék, akár sport, akár kimozdulás, akkor az első negatív élmény után csak megerősítem magamban, hogy nekem nem ott a helyem, és hogy ááhh hagyjuk inkább mentalitás jön előtérbe...
2016. júl. 23. 23:33
 5/10 Fish1 ***** válasza:

A változás és a fejlődés mindig fájdalommal jár. Voltam én is a béka kloákája alatt elég rendesen, mégis összeszedtem magam, szóval nem lehetetlen. Vedd észre az apró jó dolgokat, amik történnek veled (ilyen mindenkinek van kivétel nélkül), és ha ez már megy, egy idő után azt veszed észre, hogy a sok apró pozitív összeáll nagyobbakká, majd végül szinte folytonos lesz. Amikor megoldandó helyzetbe kerülsz, akkor pozitív képeket fess magad elé, ez sokat segít. Ha problémád adódik, ne a problémára nézz, hanem a megoldásra.

A gátakat és a korlátokat mindig saját magunknak hozzuk létre. Elmélkedj azon, hogy hogy tudod ezeket oldani.

2016. júl. 24. 01:29
 6/10 anonim válasza:
100%
Ha eleve úgy állsz hozzá, hogy nem jön össze, úgy tényleg nehéz! De gondolj bele, ha meg se próbálod, biztos ugyanez a rossz élethelyzet marad amiben vagy. Nincs vesztenivalód! Vagy elmerülsz az önsajnálatban, vagy kimented magad a gödörből, amit magadnak ástál. Próbáld meglátni a dolgok mögött a jót, lehet úgy is nézni, hogy a kudarcok is az épülésedet szol
2016. júl. 24. 06:37
 7/10 anonim válasza:
* gálják. Bocsi, ez lemaradt. Másosik voltam
2016. júl. 24. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem Karma - tehetetlenség.

Ha mindig a Karmára hivatkozik valaki ahelyett, hogy akarna és tenne, mitől jönne össze bármi is?

2016. júl. 25. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Earl Hickey mit mondjon? Na az aztán a karma.

Olvass, írj történetet, ha a mélyponton vagy. Aztán már csak rajtad múlik a barátkozás.

2016. júl. 25. 18:47
 10/10 anonim válasza:
100%

Egy ideig én is fogtam volna a karmára...

Rossz gyerekkor (nagyon), testvérek, akik bántanak. Család, aki semmibe sem vesz. Suli, ahol bántanak. Örökletes betegség. Tanárok is bântanak a családod miatt. Rossz kapcsolatok. Mindig meg kell próbálni felállni. Eldöntöttem, hogy mindennek vége, nem akarom folytatni. Akkor ismertem meg a férjem, aki megmutatta, hogy tudok ilyen betegséggel is teljes értékű lenni. Hogy nem számítanak a magánnyal és kirekesztetséggel eltelt évek. Azóta megtanultam a betegségemmel élni. Mindenkinek más baja van. Sokan dícsérnek meg az arcom miatt, de én simán lettem volna csúnya, csak ne kelljen így élnem. Ma már elfogadtam. Van egy szerető párom és egy imádnivaló csemetém. Mindig reménykefj a jóban. Ha megteheted mondj fel, költözz máshova. Én azt tettem. Én sem vagyok idősebb, mint te, de egyik pillanatról a másikra fordult jóra minden. Kitartást ;)

2016. aug. 21. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!