Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már úgy utálom ezt az életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már úgy utálom ezt az életet, hogy másnak minden összejön, boldog párkapcsolat, házasság, gyerek, csak nekem nem jön össze soha semmi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez nem picsogás vagy önsajnáltatás, de így érzek. Nincs életkedvem sem, már unom hogy mindenki más boldog csak én nem. Nem tudom miért, de nem kellek senkinek. De miért másoknak olyan tökéletesek csak én nem? n/25
2016. febr. 20. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az az alapvető problémád, hogy párkapcsolathoz kötöd a boldogságot.

25 éves vagy,semmiről nem vagy lekésve, sőt...

Szedd rendbe magad fejben,lelkileg, mert hiába jössz össze holnap egy sráccal,amíg magaddal nem békülsz ki,addig mással sem leszel boldog.

2016. febr. 20. 20:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Dehogy nem vagyok lekésve 25 évesen. Még szexuális kapcsolatom sem volt senkivel. Még is hogyan lehetnék magammal kibékülve ha senkinek sem kellek, de más meg még csúnyább külsővel is kell vkinek?
2016. febr. 20. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Most is kapsz egy rakás üzenetet majd, ne aggódj.
2016. febr. 20. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Jajj ne rinyálj már, lófa**szról vagy te lekésve arról. hülyeségeket beszélsz, 25 éves vagy előtted az élet.

Valószínűleg nem vagy nyitott eléggé, illetve válogatós is vagy.

Körülöttem is minden barátomnak már gyereke van, és vagy házas én meg nem.

Nálam az a probléma, hogy túl válogatós vagyok, persze lehetne barátnő meg feleség meg gyerek mert néhány nőnek tetszem, de nekem ők nem tetszenek, van egy ideálom, egy igényem ami alá nem adom, és ha ez ezzel jár h nincs senki ám legyen.

Én 30/f vagyok, habár én lecarom ezt a késést vagy sem mert nem vagy családcentrikus.

2016. febr. 20. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Annyira tudom miről beszélsz, ugyanígy érzek én is!

Neked is nyomják a sok okosságot, hogy "nyugi, xy is 30 évesen találkozott a jövendőbeli férjével"?

Őszintén, szerintem ezen csak az segít, ha nem foglalkozol vele. Mikor jön ez a hullám, kicsit magamba fordulok, kisírom magam, aztán elmegyek edzeni, vagy körbeveszem magam még jobban a barátaimmal.

Nem az igazi, ez sem, de ne tespedj bele a magányodba, és ne érezd azt, hogy kevesebb lennél mint a többiek.

2016. febr. 20. 20:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát pedig úgy érzem hogy kevesebbet érek, mint mások, pont ezen okokból.
2016. febr. 20. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, pszichológus!! Mert mi most itt gyakorlatilag bármit mondunk, falba ütközünk, mert te makacsul ragaszkodsz ahhoz, hogy értéktelen vagy, szrabb, mint bárki más és csaj saját magadat hergeled totál feleslegesen.
2016. febr. 20. 20:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy gyakran szoktam sírni is, szinte mindennap, nincs kedvem semmihez. De nem értem ha én is vagyok olyan mint más, akkor én miért nem kellek senkinek?
2016. febr. 20. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem keress hobbit ami leköt. Írd össze a céljaidat, de csak az aprókat , pl új fonást kipróbálni, megtanulni cicás sminket...stb, amik neked fontosak. Próbálj olyan embert csinálni magadból amilyen lenni szeretnél, viselkedj úgy, legyél kedves,mosolygós. Szerezz be egy háziállatot, kutyát esetleg ha tudsz és vidd sétálni akkor is tudsz ismerkedni, járj el edzésekre, szerezz barátokat és élvezd az életed.

Nézd meg a Titok című filmet:) Neked kell akarni változni, ne add fel. Amúgy sok fiú ölne az olyan lányokért akiknél ők az elsők:)

2016. febr. 20. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia

Tudom miről,én is pont ugyan ezt érzem,és pont ilyen szituban vagyok mint te,csak én 24/F.Mindig mondják,hogy nem vagy lekésve semmiről...nem a francot.

Más már 20 évesen kapcsolatban van,meg tanul bánni a másik nemmel,de én meg totál tapasztalatlan vagyok,és ez csak ront a helyzeten.Másnak semmit nem kell tennie egy boldog kapcsolatért,én meg akár mit csinálok nem jön össze,pedig külsőre semmi gond nincs velem,sőt még természetre is normális vagyok,csak egy nehezebben ismerkedek,és ez miatt azt hiszik hogy mufurc vagyok pedig nem.Aki eddig megismert mind azt mondta,hogy tök jó fej vagyok.Számomra a legjobb ismerkedési forma az az indirekt,amikor nem azért ismerkedek hogy kapcsolat legyen,hanem azért mert úgy mond muszáj.Ez alatt azt értem hogy pl. ha lenne valami hobbi amit társaságban kéne csinálni,vagy csak szimplán haveri összejövetelek során.Ezzel megint az a gond,hogy nincs párjelölt az ismerősi körömben.Ördögi kör ez,amiből piszok nehéz kikerülni,és az idő múlása csak nehezít az ember dolgát.Hogy hogyan lehetne ez ellen tenni?Fogalmam sincs.A kávézót fogom kipróbálni.Suli után beülök oda,és hátha jön valaki akivel el lehet beszélgetni.

Amúgy külsőre rendben vagy?

24/F

2016. febr. 20. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!