Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiként sosem leszek boldog, családos ember?
Most én ezt nem értem...Bocsi! :)
Szóval te nővel terveznél házasságot és gyerekvállalást, viszont néha dugogatnál férfiakkal a már meglévő asszony és gyerek/gyerekek mellett??!
Ha ezt így tervezted, akkor szerintem erre egyhamar nem lesz jelentkező.
Elsősorban olyan emberrel (te esetedben majd eldöntöd, hogy nő vagy férfi) akarj kapcsolatot, akit szeretsz és eltudod vele képzelni hosszútávon is.
Normális párkapcsolatban nincs kikacsingatás...
Kérdező azért gondolkodj már. Tegyük fel csak heteró vagy. Akkor is szerinted az életed "normális" része az, hogy mivel heteró vagy, ezért a feleséged, gyereked, családod mellett még más nőkkel is összefekszel?
Most bi vagy. Akkor szerinted normális, hogy a feleséged mellett majd más férfiakkal is összefekszel, összefekhetsz, csak azért mert biszex vagy? Ezt csak én nem értem?
Ha elkötelezed magad egy monogám kapcsolat mellett, család mellett, akkor ugyanúgy nem kívánod meg más nők pináját, mint más férfiak seggét, függetlenül attól hogy heteró vagy biszex vagy.
Én is biszex vagyok és 3 éve élek tartós kapcsolatban egy nővel, de ugyanúgy nem csalom meg férfival a menyasszonyom, ahogy nővel sem.
27/F
"az titokban kell,hogy ismerkedjen pasikkal"
Kell?
Ki kényszeríti őket erre?
És én is úgy gondolom, ahogy a 6-os írja.
Az persze kockázatos partnerré tesz egy nő számára, ha mással anális szexet folytatsz aktívként. A bélflóra nem kompatibilis a hüvelyflórával.
Ennek ez a gyenge pontja. El kell választani egymástól időben a két kapcsolatot, és közte - ami egyébként bármilyen 2 kapcsolat között illendő/kötelező - STD-szűrést csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!