Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biszex férfiként sosem leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férfiként sosem leszek boldog, családos ember?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok,32 éves,van egzisztenciám és nem is vagyok ronda vagy kövér. Az életemből már csak a feleség és a gyermek hiányzik,de hogyan és ki? Több emberrel beszéltem már erről,de elég elszomorítóak voltak a válaszaik. A legtöbben egyedül élnek és magányosak,akinek van felesége és gyermeke az titokban kell,hogy ismerkedjen pasikkal,kivéve egy ismerősömet,de ő meg olyan gazdag,hogy a csaja nem lép le az anyagiak miatt. Félek.

2015. okt. 19. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak kerül valaki aki elfogad így is. Mondjuk ha a férjem lennél, én nem örvendenék, hogy bepasizol, de ha úgy gondolod, hogy a szexuális felét az asszony is meg tudná oldani (pl játékokkal) akkor akkora gond nem lehet ez. Vagy van a nyitott házasság ahol te is kikacsinthatsz meg ő is, ehhez szerintem nehezebb találni valakit, mit az előző asszonymegoldja ötlethez.
2015. okt. 19. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Most én ezt nem értem...Bocsi! :)

Szóval te nővel terveznél házasságot és gyerekvállalást, viszont néha dugogatnál férfiakkal a már meglévő asszony és gyerek/gyerekek mellett??!

Ha ezt így tervezted, akkor szerintem erre egyhamar nem lesz jelentkező.

Elsősorban olyan emberrel (te esetedben majd eldöntöd, hogy nő vagy férfi) akarj kapcsolatot, akit szeretsz és eltudod vele képzelni hosszútávon is.

Normális párkapcsolatban nincs kikacsingatás...

2015. okt. 19. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos valószínűleg nem lehetsz boldog családos ember ha az elvárásaid közé a feleséged megcsalása is beletartozik. :) A legtöbb ember azt szeretné, hogy a párja csak vele legyen. Fura mi? Ez eddig eszedbe sem jutott? A biszexualitás nem hatalmaz fel arra, hogy másokkal szexelj a párod mellett és nem azt jelenti, hogy létszükséglet a férfiakkal való szex. Ha vagy képes elkötelezni magad egyetlen ember mellett, legyen az nő vagy férfi, akkor nem való neked család.
2015. okt. 19. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező azért gondolkodj már. Tegyük fel csak heteró vagy. Akkor is szerinted az életed "normális" része az, hogy mivel heteró vagy, ezért a feleséged, gyereked, családod mellett még más nőkkel is összefekszel?

Most bi vagy. Akkor szerinted normális, hogy a feleséged mellett majd más férfiakkal is összefekszel, összefekhetsz, csak azért mert biszex vagy? Ezt csak én nem értem?

Ha elkötelezed magad egy monogám kapcsolat mellett, család mellett, akkor ugyanúgy nem kívánod meg más nők pináját, mint más férfiak seggét, függetlenül attól hogy heteró vagy biszex vagy.

Én is biszex vagyok és 3 éve élek tartós kapcsolatban egy nővel, de ugyanúgy nem csalom meg férfival a menyasszonyom, ahogy nővel sem.

27/F

2015. okt. 19. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
elöször el kéne dönteni mit akarsz.
2015. okt. 20. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
No para! Vannak toleránscsajok is. Meg olyanok akik egyenesen oda vannak a biszex pasikért.
2015. okt. 29. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

"az titokban kell,hogy ismerkedjen pasikkal"

Kell?

Ki kényszeríti őket erre?

2015. dec. 21. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

És én is úgy gondolom, ahogy a 6-os írja.

Az persze kockázatos partnerré tesz egy nő számára, ha mással anális szexet folytatsz aktívként. A bélflóra nem kompatibilis a hüvelyflórával.

Ennek ez a gyenge pontja. El kell választani egymástól időben a két kapcsolatot, és közte - ami egyébként bármilyen 2 kapcsolat között illendő/kötelező - STD-szűrést csináltatni.

2015. dec. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!