Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már úgy utálom ezt az életet, hogy másnak minden összejön, boldog párkapcsolat, házasság, gyerek, csak nekem nem jön össze soha semmi. Mit csináljak?
Szia!
Én nem írok privit, az legyen a kiéhezettek gondja.
Annyit mondok neked, hogy fel a fejjel. Én pasi vagyok, 27 éves, és nekem sem volt még se kapcsolatom, sem szexuális együttlétem. De sikerült ezen túllépnem... igen, depresszió határát súroltam én is (én pais vagyok, gondolhatod mennyie kívántam már), de megmondom a megoldást... keress egy jó hobbit, kezdj el sportolni, ha van munkád, koncentrálj arra. Ne keress kétségbeesetten kapcsolatot, mert akkor annál inkább nem jön össze. Én - bár ez nem rád tartozik - a végén már napi 8x maszturbáltam. Fél éve, hogy megtettem ezeket a lépéseket, nem csináltam. Feszült voltam, ingerlékeny, most nem is kívánom egyáltalán az önkielégítést, és nyugodtabb vagyok. Aztán meg lesz ami lesz, ha valakivel megismerkedek, és lehet belőle több, akkor nem fogok nemet mondani. Ennyi...
Próbáld ki, mit veszíthetsz?
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!