Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már úgy utálom ezt az életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már úgy utálom ezt az életet, hogy másnak minden összejön, boldog párkapcsolat, házasság, gyerek, csak nekem nem jön össze soha semmi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez nem picsogás vagy önsajnáltatás, de így érzek. Nincs életkedvem sem, már unom hogy mindenki más boldog csak én nem. Nem tudom miért, de nem kellek senkinek. De miért másoknak olyan tökéletesek csak én nem? n/25
2016. febr. 20. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem írok privit, az legyen a kiéhezettek gondja.

Annyit mondok neked, hogy fel a fejjel. Én pasi vagyok, 27 éves, és nekem sem volt még se kapcsolatom, sem szexuális együttlétem. De sikerült ezen túllépnem... igen, depresszió határát súroltam én is (én pais vagyok, gondolhatod mennyie kívántam már), de megmondom a megoldást... keress egy jó hobbit, kezdj el sportolni, ha van munkád, koncentrálj arra. Ne keress kétségbeesetten kapcsolatot, mert akkor annál inkább nem jön össze. Én - bár ez nem rád tartozik - a végén már napi 8x maszturbáltam. Fél éve, hogy megtettem ezeket a lépéseket, nem csináltam. Feszült voltam, ingerlékeny, most nem is kívánom egyáltalán az önkielégítést, és nyugodtabb vagyok. Aztán meg lesz ami lesz, ha valakivel megismerkedek, és lehet belőle több, akkor nem fogok nemet mondani. Ennyi...

Próbáld ki, mit veszíthetsz?

27/F

2016. febr. 20. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
rám se kíváncsi a kutya sem, de nem adom meg senkinek azt az örömet, hogy a szenvedésemen vihorásszon.
2016. febr. 20. 21:52
 13/13 anonim válasza:
Én is azt mondom, keress egy hobbit. Nem jó, ha az ember élete csak a párkapcsolatáról vagy a családjáról szól. Előbb-utóbb az kevés lesz. Az sem jó, hogy ma mindenki annyira mániákusan akar párkapcsolatot, túlnyomó többségük elég rossz is pont emiatt. Különben meg én mit szóljak? 30 éves vagyok, és még szűz. Kit izgat, hogy más mit gondol, meg hogy mit kéne tennem. Azzal foglalkozok, ami érdekel, aztán majd csak találkozom olyan lánnyal, akinek hasonló az érdeklődése. Ha meg nem, hát nem. Jobb út úgysem létezik, a legtöbb ember kapcsolatát egyáltalán nem irigylem, mert már rég rájöttem, hogy csak kívülről látszanak boldognak. Igazából rohadtul nem érzik jól magukat benne, folyamatosan meg kell felelniük, mert nem olyannal vannak együtt, aki mellett igazán önmaguk lehetnek. Ez meg kinek kell? Ennél jobb a büszke egyedüllét. :)
2016. júl. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!