Ha nekem nincs szerencsém akkor másnak sincs?
Figyelt kérdés
létezik olyan hogy pl valaki sose nyer és még mások szerencséjét is elviszi ha megteszi ugyanazt amit ő rakott?
egy srác megtet egy mecset ami ma lessz döntetlenre 500 ezer forintal,és csak 200ft -al tettem meg de még sose nyertem,lehet elviszem a szerencséjét?
2016. ápr. 9. 13:32
1/7 anonim válasza:
Nem. Ez nem szerencsén múlik. A meccstől függ, hogy mindketten győztök, vagy veszítetek, nem pedig attól, hogy te mire raksz, és mire nem. A "szerencse" nagyon nem így működik.
2/7 anonim válasza:
Nagyot tévedsz kérdező! Ha neked nincs szerencséd, akkor mások jól járnak! Tegyük fel, hogy veszel egy lottót. Nem nyersz semmit. A pénzed fele pedig szét lesz osztva a következő heti nyertesek között, a másik fele meg megy az államkasszába.
3/7 A kérdező kommentje:
ma 14:30
Na de ha ugyanazt rakom meg aki a nagy téttel rakta meg én meg kis téttel,lehet veszitünk akkor mindketten?
2016. ápr. 9. 15:45
4/7 anonim válasza:
Túl nagy jelentőséget és hatást tulajdonítasz magadnak. Ha a ő ugyanazt teszi meg, amit te, és nem nyer, az azért van, mert ő is rosszra tett, nem azért, mert te tettél rosszra, és ő miattad veszítene. Aki nyer, az a saját "hibájából" nyer, aki veszít, szintén a saját hibájából veszít, nem a tiédből, vagy bárki máséból. Nem azért lesz vesztes egy fogadás, mert TE arra tettél, hanem azért vesztesz te, és mások is a fogadásokon, mert rosszra tettetek.
5/7 A kérdező kommentje:
Na és ugyan ki tudná megmondani melyk a rossz és melyk a nem..Ekkora tétet nem tesz az ember akármire csak ha biztosat érez..
2016. ápr. 9. 16:18
6/7 anonim válasza:
A szerencsejátékban nincs biztos tét. Valamilyen szinten mindenki tippel. Pont azért igaz amit mondtam, mert senki sem megy biztosra.
7/7 anonim válasza:
Valami van benne!
Ha a Lottón megtett számaid nem húzzák ki, nem nyersz.
Mindenki más, aki ugyanazokat a számokat játszotta meg, szintén nem nyert!
Ha csak egy is megtette ugyanazokat a számokat és mind stimmel, akor is csak félig nyertél, hiszen a fele nyereményed ő kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!