Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy másnak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy másnak csak a februári hónapban 5. hapsija van nekem de nekem sosincs szerencsém a csajokkal?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 19:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miért, csaj vagy és csajt akarsz?
2011. febr. 26. 19:39
 2/21 A kérdező kommentje:

fiú vagyok és csaj akarok

kicsit bonyolult a kérdés xd

2011. febr. 26. 19:42
 3/21 anonim ***** válasza:
Nézd én se voltam soha szerencsés. Tavaly összejött egy barátnő, kedves, rendes, nem dohányzó, nem bulizós, azt hittem megtaláltam életem szerelmét annyira jó volt. Aztán nagy hirtelen bejelentette minden ok nélkül, hogy már nem szeret. Tehát én azt mondom, hogy jobb lett volna ha meg sem ismerem, mert így csak a szívem fáj és tudom, hogy úgy sem találok mást aki ilyen jó.
2011. febr. 26. 20:01
 4/21 A kérdező kommentje:

hát a csajnak az utobbi időbe úgy látszik mindegy

de én ha valakit szeretek akkor mindig pofára esek:/

2011. febr. 26. 20:09
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Valszeg nem nézel ki vmi jól, mert a lányoknak csak ez a fontos.
2011. febr. 26. 20:12
 6/21 anonim ***** válasza:

Hát ez így alakult, majd jön egy szerencsésebb időszak az életedben. Ismerőseimmel is így van. Mihelyst összejön valaki, akkor azonnal lenne lehetőségük többre is.

Az előzővel ne foglalkozz, engem pl. sosem érdekelt a külső, egy darabig azt hittem igen, de nem így van.

2011. febr. 26. 20:21
 7/21 anonim ***** válasza:
Azzal ne foglalkozz, ha egy lány azt állítja, h nem érdekli a külső! CSAK az érdekli mindet, de még maguknak is kevesen vallják be.
2011. febr. 26. 20:23
 8/21 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha nem próbálnál meg női fejjel gondolkozni.

Bírnám azt is, ha nem mondanád meg engem, mint nőt, mi érdekel egy férfiben. Szerintem jobban tudom..

2011. febr. 26. 20:27
 9/21 anonim ***** válasza:

Azért van mert mások apukája jól megszedte magát, és a sok kis aranyifjú megveheti bármelyik kis krvát! TE MEG NEM!

Ez csak ennyi. Nem kell hallgatni ezekre az ostobákra akik azt hiszik hogy a külső a fontos, ha az úgy lenne akkor a sok rusnya degenerált kőgazdag gnóm sohasem látna p1nát, nemhogy a legszebbeket!

2011. febr. 26. 20:30
 10/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, vmennyire igazad van, a pénz is számít a külső mellett. Egyéntől függ, kinek melyik a fontosabb.
2011. febr. 26. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!