Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy másnak csak a februári hónapban 5. hapsija van nekem de nekem sosincs szerencsém a csajokkal?
fiú vagyok és csaj akarok
kicsit bonyolult a kérdés xd
hát a csajnak az utobbi időbe úgy látszik mindegy
de én ha valakit szeretek akkor mindig pofára esek:/
Hát ez így alakult, majd jön egy szerencsésebb időszak az életedben. Ismerőseimmel is így van. Mihelyst összejön valaki, akkor azonnal lenne lehetőségük többre is.
Az előzővel ne foglalkozz, engem pl. sosem érdekelt a külső, egy darabig azt hittem igen, de nem így van.
Jó lenne, ha nem próbálnál meg női fejjel gondolkozni.
Bírnám azt is, ha nem mondanád meg engem, mint nőt, mi érdekel egy férfiben. Szerintem jobban tudom..
Azért van mert mások apukája jól megszedte magát, és a sok kis aranyifjú megveheti bármelyik kis krvát! TE MEG NEM!
Ez csak ennyi. Nem kell hallgatni ezekre az ostobákra akik azt hiszik hogy a külső a fontos, ha az úgy lenne akkor a sok rusnya degenerált kőgazdag gnóm sohasem látna p1nát, nemhogy a legszebbeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!