Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy másnak csak a februári hónapban 5. hapsija van nekem de nekem sosincs szerencsém a csajokkal?
Ja, szóval szerintetek a nők robotok, eszük ágában sincs megnézni azt, hogy a párjuk egy rendes ember-e, hogy hogyan bánik a körülötte élőkkel..
Ha igaz lenne, amit mondotok nem lenne olyan szakítás, amit a nő kezdeményez, elvégre a külső fontos csak,az meg azért nem változik 1-2 év alatt.
A pénz sem érdekel mindenkit, persze van,akinek az számít, de az nem egy fiatal sráccal fog kezdeni, hanem egy 60 éves kőgazdag egyénnel.
Úristen...
Mondd csak jársz te emberek között????
Pont hogy szakítás után nem szokott új kapcsolat lenni és nem gyakori az újrakezdés sem. Mondd neked az a szó valamit, hogy szerelem? Mert a külsőhöz csak vonzódni lehet, de beleszeretni nem.
Veled mondjuk kár vitatkozni, minden nap beírod ezt, csak fogalmam sincs hogyan mondhatod azt, amit az előbb, ha olvasod a párkapcsolatok témakört...
Házasságok sem működnének, ha a külsőről szólnának..tudod, mulandó..,mégis ott vannak a boldog házaspárok..
De inkább nem is győzködlek, eredménytelen, és ez a bajuk veled a nőknek, ez a meglátás, nem a külsőd, akár tetszik akár nem, az másodlagos, az ilyen hozzáállás sugárzik az emberről.
Ha a külsőbe nem lehet beleszeretni, akkor a nők képtelenek a szerelemre. Nem gondolkoztam ám mindig így, nem olyan rég jöttem erre rá, de azelőtt is ugyanúgy semmi sikerem nem volt a nőknél. Pusztán azért, mert csúnya vok. Ezen kívül az utcán se látok soha csúnya férfit bnővel, a legszebb nőknek viszont mindig jóképű pasijuk van.
Van még kérdés ezek után?
Kérdés? Kár bármit kérdezni, mert hülyeséget válaszolsz rá. Nem képesek a szerelemre...
Erősen kétlem, hogy olyan öreg vagy,hogy azt mondhasd sikertelen voltál, azt pedig nem tudhatod mi lesz.
Én rengeteg olyan párt látok, ahol az egyik fél egyáltalán nem néz ki jól és nem csak nők, férfiak is. A közvetlen környezetemben is van ilyen, olyannyira nem néz ki jól az illető, hogy szinte senki nem bírta szó nélkül hagyni, és pénzről szó sincs, már gyerekük is van.
Ilyen hozzáállással pedig ne is várj barátnőt,mert épp úgy kiakadnak a nők,ha olyan dolgot állítasz róluk, ami nem igaz, mint én. Tudok szeretni, csak épp nem a külsőbe szeretek bele. Nem vagyok gyerek, és volt már kapcsolatom,tudom mit szeretek, magam előtt pedig nincsenek titkaim, szóval bevallanám magamnak, ha esetleg nem így lenne.
Nem akarnék egyértelműen térfelet foglalni,de sajnos a valóságban, ha nem is mindig, egy előnytelenebb külsejű fiú/férfi sokszor még csak az esélyt sem kapja meg a kiteljesedésre. Lehet hogy kicsivel később a leányzó ráébred a hogy hibázott, csak sajnos addigra a férfiú már egy újjabb "lelki forradással" gazdagodott sok esetben. Megtévedt ideákat üldöznek sokan holott lehet épp csak elsétáltak a sokat keresett boldogság mellett.
33_F
Nem, én akárhol meglátom a válaszod rendszerint meg van cáfolva és rajtad kívül szinte senki nem szokta ezt beírni,a pénz dolgot viszont sokan. Abban van igazad, hogy előnnyel indul az, aki jobban néz ki, de a külső alapján szerelem nem igaz, nem lennének jól működő házasságok,boldog családok, a válások sem ezért történnek zömében. Általánosítani pedig hülyeség, főleg saját tapasztalat alapján. Mert az emberek sosem lesznek egyformák. Két iker sem, nemhogy két egymástól független ember.
Tapasztalatom meg köszönöm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!