Ti mit tennétek, ha rátalálnátok az ikerlelketekre?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 14:41
11/14 anonim válasza:
Az ezoterikus tanok szerint az ikerlelkek tökéletes biztonsággal ismerik fel egymást, ha találkoznak, és többé nem is válnak el. Egymásra találásuk mindig katartikus, az első pillanattól érzik, hogy dolguk van egymással. Úgy érzik, egymás inverz tükörképei, és együtt alkotják a teljességet. Ennek köszönhetően kapcsolatukban egészen más energiák vannak jelen, mint a 'hétköznapi' kapcsolatokban, és olyan harmóniát élnek át együtt, amilyet senki mással. Olyannyira egy hullámhosszon vannak, hogy a furcsa véletlenek mindennapossá válnak az életükben: érzik, ha a másikkal történik valami, egyszerre nyúlnak a telefonért, hogy felhívják egymást, egyszerre mondanak ki dolgokat és még hosszan lehetne sorolni. Együttlétük állandó fejlődést jelent, épp ezért soha nem unnak egymásra, mindketten kivirágoznak a kapcsolatban és a legkomolyabb viharokat is átvészelik együtt. Gyakori, hogy közös vállalkozásba kezdenek vagy egyéb olyan munkát választanak, melynek során együtt lehetnek, és ez a munka sokszor tanítás, segítő foglalkozás vagy valamilyen spirituális terület. Ahogy életük egyéb területein, a munkában is tökéletes harmóniában működnek, így közös vállalkozásuk rendszerint sikeres. Gyakran előfordul, hogy életük is szinte egyszerre ér véget, de ha nem így történik, az itt maradó fél hosszú magány után sem keres új társat, mert tudja, hogy azt a minőséget nem tudná mással átélni.
12/14 anonim válasza:
"Szexelnék vele!" válaszom hasznossága épp 69%-on áll. Véletlen volna? Nem hiszem :D
13/14 A kérdező kommentje:
Ez eddig sokban igaz, lehet csak azért nem mindenben, mert még nagyon a legelején vagyunk. Aztán majd látjuk tényleg az-e (tudom, hogy ő különleges, de ezidáig nem tudtam ikerlélek-kapcsolatokról, inkább ezért vagyok minimálisan kétkedő).
Ami a vállalkozást illeti, ő többek között énekes, ami belőlem összevághat bármiképpen ezzel, az a minimális művészi beállítottságom, és az, hogy az egyik hobbim, hogy verseket írok. Ebből nem tudom mit lehetne kihozni.
De az álmatlan éjszakák nálam is megvoltak, sokszor gondoltam rá, állandóan tulajdonképpen, és sokszor támadt az a rejtélyes érzésem, hogy ő is rám gondol, épp ő sem bír aludni.
2016. máj. 1. 21:07
14/14 anonim válasza:
Dolgotok van... "Sajnos" a mi dolgunk nem túl kegyes az emberek szemében, de erre születtünk... Verset írni jó dolog, használd ki, mert le tudod vele vezetni a feszültséget is, én is emiatt írok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!