Ti mit tennétek, ha rátalálnátok az ikerlelketekre?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 14:41
5/14 A kérdező kommentje:
Én rátaláltam, de halvány lila gondolatom sincs mihez kezdjek vele. Egyáltalán kell-e ezzel a helyzettel kezdenem bármit. Olyan fura, eszméletlenül erősen vonz, de közben egy kissé taszít is. Annyira.... fura. Eszméletlenül hasonlít, mintha én lennék egy másik testben, "másik életben"...
2016. ápr. 30. 15:10
6/14 anonim válasza:
Elszívnám cer3eros letett füvét is.
9/14 A kérdező kommentje:
Én se tudom elhiggyek-e ilyesmit. Ha van, akkor ő az. Ha nincs, akkor is valami fura van köztünk... Valahogy ráismertem. Hogy ő fontos, nem hagyhatom eltűnni az életemből, fel kell figyelnem rá. És sok apróságban hasonlít, ami persze véletlen is lehet, de egyszer a tekintetétől (ami hajszálra az enyémet tükrözi) libabőrös lett a karom, egészen mélyről jövő egyszerre meleg, és hideg borzongást éreztem, és hirtelen tudtam, hogy Ő az. Minden jelző, minden magyarázat nélkül, csak ennyit: ő az. :/
Egyszerre tölt el boldogsággal, mégis ez az egész olyan bizarr...
2016. ápr. 30. 18:15
10/14 anonim válasza:
Én is éreztem már ilyet ! Volt benne vmi különleges,furcsa érzés . Olyan volt mintha mindig is ismertem volna. Emlékszem aznap nem aludtam semmit végig ő járt a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!