Emlékszel arra, hogy mit csináltál előző/másik inkarnációidban és ha igen, mit? Utaztatáson voltál már? Jelenlegi életed hogyan kapcsolódik a többi inkarnációban tapasztaltakkal?
Én voltam már korregressziós “utazáson”. Az egyik előző életemben Japánban voltam gésa. Egy másik életemben vmi forradalom közepén találtam magamat, kislányként.
De sajnos már csak foszlányokban van meg a dolog, mert nagyon rég voltam ezen az utaztatáson.
Emlékszel arra, hogy mit csináltál előző/másik inkarnációidban és ha igen, mit?
Nem emlékszem. Voltak álmaim, amik gyanús, hogy előző életből vannak, de semmi érdemleges nem derült ki belőlük arra vonatkozólag hogy mit csináltam. Max annyi, hogy elgondolkodtatott, hogy egyes személyiségvonásaim honnan jöttek. De őszintén hosszútávon nem sokat érek azzal, hogy tudom, hogy pl kisebbségi konfliktusom onnan jöhet, hogy néger rabszolga lehettem, vagy mert a holocausthoz kapcsolódó álmaim voltak többször is, illetve a lázadó mindennel szembemenő viselkedésem meg onnan, hogy egy forradalomban ott voltam. Teljesen mindegy mert akkor is ez van.
Plusz, én továbbra is fenntartom a lehetőséget, hogy lehet nem is így volt, csak álmodtam.
Utaztatáson voltál már?
Nem voltam.
Jelenlegi életed hogyan kapcsolódik a többi inkarnációban tapasztaltakkal?
Fent leírtam, amit gyanítok. De írtam, hogy a jelenlegi életem megoldásában ez az égvilágon SEMMIT nem segített/segít, még akkor sem ha biztosra venném, hogy márpedig így volt. De nem, nem veszem biztosra.
Nagyon mély önismeretben megtudod, még meditálni se kell nagyon.
Na jó, valamilyen szellemi gyakorlatot azért kell végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!