Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha felismerted min.a legutolsó...

Ha felismerted min.a legutolsó előző életed, es látod, hogy a mostanit “ jutalomként” kaptad, akkor lehet mondani, hogy kezdesz magas szinten rezegni az univerzummal?

Figyelt kérdés
jan. 20. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg igen, vagy az előző életed hirtelen és tragikusan végződött és amiatt emlékszel rá vissza. Lehetsz te "frissebb" lélek is, nem biztos, hogy fejlettebb vagy.
jan. 20. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Fúú, miket írtok, kemény!
jan. 20. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ez azt jelenti, hogy kezd elhatalmasodni rajtad valami.
jan. 20. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Inkarnáció jutalomként? 🤣 Jó vicc...

Azért annyira nem jó itt még annak se akinek az ölébe borul az egész univerzum.

Legalább most már ezt is tudom, hogy miért van 😅

Ha jutalomnak mondták akkor valószínűleg jutalomnak kaptad, és nem a magas rezgésért.

jan. 20. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Akkor én büntetésként kaptam ezt az életet...
jan. 20. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Pacsi! 🖐

jan. 20. 18:45
 7/10 SZücsöm ***** válasza:
100%
Jim Tucker állítása szerint rengeteg hasonló esetet vizsgált, és a beszámolók alapján szerinte legtöbbször a gyors és/vagy erőszakos, tragikus halál a kiváltó ok, vagy legalábbis nagyon gyakran jár együtt a kettő. Egy Buddhista valószínűleg azt mondaná hogy nincs jutalom csak karma. Egy pszichológus meg azt hogy mentális betegség.
jan. 20. 19:00
 8/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Kérdező, eleve rosszul rezegsz, ha alapvető dolgokkal nem vagy tisztában az általad választott divatvallásban.

Nem mintha akkora divat lenne, de az a 20 %, akik a nyugati világban erre harapnak, nekik ez ilyen divatos dolog lehet, de nem is új divat mellesleg.

De te választottál egy vallást, akkor nézz utána alaposabban, hogy az újjászületés, eme 3500 éves agymosás értelmében, inkább csak büntetés, nem jutalom.

Jutalom, amikor valaki kiszabadul az újjászületések láncolatából és akkor majd "magasabb szinten rezeghet", ha ugyan létezne ilyen rezgés.

jan. 20. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
hát...kössz, de én az előző életemben püspök voltam, most pedig női testben szívok egy gyárban. Minden ember nagyon undorító velem és én hiába igyekeztem mindig jó lenni. egyre rosszabb ez az életem és már feladom, öngyilkos akarok már lenni.
jan. 20. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
ja és soha többé nem akarok már újjászületni. teljesen megakarok semmisűlni.
jan. 20. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!