Tudtok nekem olyan könyveket mondani ami a világűr, univerzum működéséről szólnak?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 19:56
1/6 anonim válasza:
Egyik kedvenc könyvem ez, mert nagyon sok minden le van benne írva, sok helyen vicces, ironikus, vagy egyszerűen csak jópofa rajzokkal, és könnyen megérthető.
2/6 anonim válasza:
Amikor fiatalabb voltam szuleimtol karacsonyra meglepeteskepp kaptam ezt: [link] , ami nem csak egy gyereknek, de a laikusoknak is eleg nehez olvasmany es ami a konyvet illeti meglehetosen sulyos (szo szerint :D). Szoval ezt akkor ajanlom, ha nagyon melyen bele szeretned magad asni a temaba.
3/6 Reni 17 válasza:
Domokos László: A Szellem élete
4/6 anonim válasza:
Stephen Hawking: Az idő rövid története.
Kell hozzá egy kis fizika tudás, de olvasmányos, érthető könyv.
6/6 kokohoho válasza:
Gyermek korom egyik meghatározó olvasmánya és nagy kedvence volt, a Vörös óriások és fehér törpék. Talán az első (1973) ilyen témájú, magyarul megjelentetett, laikusok által is jól érthető, mégis színvonalas olvasmány. (Volt élet a Hubble előtt is. :) ) Most elolvasva, arra is jó lehet, hogy az olvasója felmérhesse magában, hogy a témában milyen új felismeréseket hozott, a megjelenése óta eltelt közel fél évszázad. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!