Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan emlékezhetnék előző...

Hogyan emlékezhetnék előző életemre?

Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan módszer érdekelne, amiért nem kell tízezreket fizetni, hanem pl otthon is megvalósítható gyakorlással. Bevált módszere van valakinek?
2016. márc. 16. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy.
2016. márc. 16. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak olyan nagyon foglalkoztato dolgok (h miert ez az igazsagtalansag...stb), amikre megalmodtam a lehetseges valaszt. Almomban lattam magamat korabbi eletemben, es az adott szemely akkor is rokonom volt, csak mas viszonyban. Tehat ilyesmi sztem spontan is könnyen elöbukkanhat, ha valoban nagyon keresed a valaszt vmire.

Ezen almok föbb jellemzöje, h annyira hitelesen eled at, mintha akkor törtenne veled es annyira melyek, annyira emlekezetesek, h minden nehezseg (feljegyzes...stb) nelkül evtizedek mulva is emlekszel ra. Es persze erzed, h ez egy magyarazat a kerdesedre.

De vedd figyelembe, h a tudatod csak annyiba enged bepillantast, amit el birsz viselni.

Azt nem tudom, h agykontrollal lehetseges-e, elvileg minden lehetseges... Alomkontroll technikaval gondoltam (ha ismered, ugyis tudod, ha nem, ehhez elöször agykontroll tanfolyam kell).

Van a youtube-n is egy elözö elet meditacio, talan kb 10 perces. En ezt is kiprobaltam, de megis, akinek a szerepet ateltem, ugy ereztem, h az nem en vagyok, a meditacio szövege ellenere! Ezt nem is javaslom, mert nekem legalabbis nagyon rossz erzest okozott, e shallgatva a megerzeseimre abba is hagytam. Javaslom, ha barmilyen mas modszert talalsz es "belül" ugy erzed, ez nem jo neked, sztem inkabb hagyd abba.

2016. márc. 16. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Emlékezni sehogy sem tudsz. Az emlékek ugyanúgy meghalnak, mint az a személyiség, akihez tartoztak. Lehetséges előző életek eseményeinek felidézése, ha komolyan szükség van rá, de puszta kíváncsiságból nem éri meg. Mivel azok egy másik emberhez tartoztak, csak összezavarnak a jelen életedben. Inkább arra kellene fordítanod azt az erőfeszítést, amit erre áldoznál, hogy tudatosan alakítsd a jövődet. Ebből profitálhatsz, az előző életek ismeretéből nem. Senkit sem láttam, akinek jót tett volna, hogy felidézett ilyen eseményeket.
2016. márc. 16. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tudomásom van olyan emberekről, akik visszaemlékeztek előző életeikre. Egyik ilyen példa Sri H. W. L. Poonja, magyaros átírásban Harivans Lál Púndzsa (vagy ahogy követői nevezték Papaji (Pápádzsí)). Ő elmondja, illetve leírja - mert magyarul jelentek meg könyvei (FILOSZ könyvkiadó), videói (youtube) -, hogy látta előző életeit. A többit tőle.
2016. márc. 16. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utána fogok nézni az ajánlott dolgoknak!

2016. márc. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!