Hogyan emlékezhetnék előző életemre?
Vannak olyan nagyon foglalkoztato dolgok (h miert ez az igazsagtalansag...stb), amikre megalmodtam a lehetseges valaszt. Almomban lattam magamat korabbi eletemben, es az adott szemely akkor is rokonom volt, csak mas viszonyban. Tehat ilyesmi sztem spontan is könnyen elöbukkanhat, ha valoban nagyon keresed a valaszt vmire.
Ezen almok föbb jellemzöje, h annyira hitelesen eled at, mintha akkor törtenne veled es annyira melyek, annyira emlekezetesek, h minden nehezseg (feljegyzes...stb) nelkül evtizedek mulva is emlekszel ra. Es persze erzed, h ez egy magyarazat a kerdesedre.
De vedd figyelembe, h a tudatod csak annyiba enged bepillantast, amit el birsz viselni.
Azt nem tudom, h agykontrollal lehetseges-e, elvileg minden lehetseges... Alomkontroll technikaval gondoltam (ha ismered, ugyis tudod, ha nem, ehhez elöször agykontroll tanfolyam kell).
Van a youtube-n is egy elözö elet meditacio, talan kb 10 perces. En ezt is kiprobaltam, de megis, akinek a szerepet ateltem, ugy ereztem, h az nem en vagyok, a meditacio szövege ellenere! Ezt nem is javaslom, mert nekem legalabbis nagyon rossz erzest okozott, e shallgatva a megerzeseimre abba is hagytam. Javaslom, ha barmilyen mas modszert talalsz es "belül" ugy erzed, ez nem jo neked, sztem inkabb hagyd abba.
Köszönöm a válaszokat!
Utána fogok nézni az ajánlott dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!