Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha volt, hogyan emlékezhetnék...

Ha volt, hogyan emlékezhetnék vissza az előző életemre?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem volt előző életed. Nem úgy, mint nekem. Én egy zsák cement voltam előző életemben.
2016. febr. 18. 17:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem egy zsák krumpli?
2016. febr. 18. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az az azelőtti életemben voltam.
2016. febr. 18. 19:34
 4/10 anonim válasza:
Én egy szelet kenyér voltam.
2016. febr. 19. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Első lépésként ne hidd azt biztosnak, hogy az előző életben a mostani énednek megfelelő fajú, nemű voltál, de még azt se vedd biztosnak, hogy az a Földön élhettél, s azt sem, hogy a múltban.

Az idő relative, csak egy adata a térnek, ugyanakkor előző életben akár másik univerzumban is létezhettél.

Ha elfogadjuk, hogy van ilyen, hogy előző élet, akkor a fent említetteket is mind elfogadhatjuk.

Valamiért azt vettem észre, hogy előző életeként mindenki kizárólag arra tud gondolni, hogy a múltban, itt ezen a bolygón egy ugyanolyan nemű emberkét élte.

Miért is ne lehetne ez ennél sokkal bonyolultabb?

2016. febr. 19. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyelőre NINCS ún. „előző élet”! (Egyelőre…, de erre mindjárt rátérek.) Írni persze, lehet róla — akár szépirodalmi szinten is —, de MA MÉG senki se áltassa magát, hogy BÁRKI IS „dicskedhetne” ilyesmivel!

A lényeg: ha majd egyszer lehetővé válik (ha lehetővé válik…) a test- és agy-szkennelés, és eme módszerek 100%-os biztonsággal működtethetőek is lesznek (ha 100%-os biztonsággal működtethetőek lesznek…), és az így felvett adatoknak egy „nyers” (DNS-mintázatot nem tartalmazó) mesterséges(?) alapsejtbe történő „átplántálása” is 100%-os biztonsággal megoldható lesz (ha és amennyiben…), akkor, és csakis akkor lesz értelme feltenni ezt a kérdést!

(Egyébiránt: Univerzum CSAK EGYETLEN EGY létezik! Csak egy „KISSÉ” NAGYOBB MÉRETŰ, és minden valószínűség szerint JÓVAL IDŐSEBB IS, mint amilyennek jelenleg gondolják… Ja, és az Univerzum az NEM EGYENLŐ a Végtelen és Öröktől létező, Végtelenségig fennmaradó, Végtelen lehetőségeket megvalósítani „engedő” ENERGIATÉRREL, amelynek CSAK RÉSZE a mindenkori — már számtalanszor újra-és-újra megszületett — univerzumnak!)

2016. febr. 22. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
HELYESBÍTÉS: Az előző jegyzet utolsó mondatának utolsó szava HELYESEN: univerzum — bármiféle toldalék nélkül...
2016. febr. 22. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:

univerzum csak egyetlen egy létezik :)

jó, hogy ezt egy komoly tudós mondja....

míg valóban komoly fizikusok állítják, hogy végtelen számú univerzum létezik.

2016. febr. 22. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

KOMOLY tudós nem állíthatja, hogy végtelen számú univerzum létezhetne, hiszen akkor — a dolog logikájából következően — EGYIK UNIVERZUM SEM VOLNA KÉPES KITERJEDNI (ergo: létezni), mivelhogy végtelen számú együttesükben BETÖLTENÉK a rendelkezésükre álló (logikusan) végtelen teret!

Ez viszont FELOLDHATATLAN paradoxonhoz vezet! Márpedig, ha egy logikai sor bármely' eleme kétségessé teszi magát a logikai sort, akkor a logikai sor valamely' eleme HIBÁS!

Tehát NEM LÉTEZHET végtelen számú univerzum!

Ez színtiszta formális logika! Ez CÁFOLHATATLAN!

2016. febr. 22. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Az emberek döntő többsége, sajnos felületes, és ezért nem képes logikus gondolkozásra...
2016. febr. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!