Emlékszem egy jövendő életemre? Határozott emlékképek, nevek, város, ez hogy lehet?
Nem elmúlt életemre, hanem a következőre emlékszem.
Valószínűleg ez a többdimenziós személyiség egyidőben létezését bizonyítja,ami alapján a tudósok a párhuzamos dimenziók fogalmával, számításaival is foglalkoznak.
Láttam a szüleim, akiknek most születik az első gyereke, később lesz az majd, hogy én is abba a családba születek.
Konkrét várost, neveket is feltudtam idézni.
Közösségi hálón rákerestem a két emberre, és úgy néznek ki, mint ahogy az emlékembe villant ez az egész.
Utcanézetben kerestem 3D képet az adott helyről, és pont olyan volt ahogy az emlékeimben is van.
Ez hogy lehetséges?
Lehetséges. Van egy elmélet mely szerint minden örökkön örökké ismétlődik ugyanúgy. Itt bővebben megismerkedhetsz a tudományos bizonyítékkal, miszerint a jövőt már látjuk http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__55..
Egy magyar kutató feltárta másoknál is az elkövetkezenő életeket, melyek ugyanúgy megtőrténtek évmilliárdokkal és végtelen idővel ezelőtt és melyek örökkön örökké megtőrténnek majd [link]
1es válaszíró!
Köszönjük az észrevételt!
Megtarthattad volna magadnak is!
3as!
Te meg nem tudom miről beszélsz!
Milyen zolit emlegetsz te?
Nem a kérdésre válaszoltál, akkor minek írtál!
Az objektivitás kedvéért fenn kell tartani a lehetőségét annak is, hogy esetlegesen nem igaz, amit leírtál. Ezt csak úgy alapnak..
"Valószínűleg ez a többdimenziós személyiség egyidőben létezését bizonyítja"
Egy szabadgondolkodó ilyet soha nem állít, inkább feltételes módban közelít a témakör felé.
"Közösségi hálón"
Mint ismeretes, a faxbook elég sok képet dob fel nap mint nap, azaz kiket ismerhetsz. A lehetőség, hogy a két személyt, a neveket (személy, város) és az arcokat is itt láttad, igen nagy esély van rá. Ha aktív felhasználó vagy, ezt azért be kell látnod neked is.
Szívesen megnézném a "lehetőség" pozitiv oldalát is, de személy szerint ez, amit fentebb leírtam, elég erős alapot ad ahhoz, hogy elvessem a gondolatát. (csak mert bevillant emlék, nevezzük nevén, "látomás")
Egyetlen pozitivum van, de az csupán az életváltás témaköre, aminek lehetőségét nem vetném el egyelőre, és nem azért, mert így olvastam, hanem mert így láttam. Azonban nem a valóságban, hanem álmok részeként, de itt most nem rólam van szó.
Összegezve tehát, lehetséges az is, hogy hazudsz, de az is, hogy azt láttad, ami történni fog. Ki tudná bizonyítani bármelyiket is? Az objektivitás lehetőséget ad arra, hogy a tudatunkhoz mérten megvizsgáljuk a felmerülő lehetőségeket, de az igazság úgy is csak akkor derülhet ki, ha amit leírtál, az bekövetkezik. Egyrészt mi addigra túl öregek leszünk, vagy meghalunk, (avagy váltunk mi is? :D ) te pedig mint leírtad, túl fiatal. Mire kiderülne a teljes igazság, te már tudatában sem leszel a kérdésnek, nemhogy magának a kérdés szónak. Ebből a szempontból ez a kérdés itt a gyakorin teljesen értelmetlen, jelentéktelen.
Ezek után tehát nem lehet az a kérdés, "ez hogyan lehetséges?", hiszen leírtad újjászületsz. Mint ismeretes az újszülötteknek nem az az első dolga, hogy az életváltásról filozofáljon és tovább is gondolva, minden váltás ugyanígy kell történjen, logikusan nincs ember a földön, aki tudná hogyan is lehetséges, hiszen csak az tudhatja, aki tapasztal, azaz vált... Örök körforgás.
Heti egy vagy két alkalommal jelentkezek csak be a közösségi oldalakra.
Ismerőseim száma nagyon kicsi.
A név amire emlékeztem nem európai név, más nemzetiségű és vallású.
Fonetikusan leírva találtam csak rá az egyik oldalon, még egyszer mondom más világ és más kultúra.
Ilyen nevet eddig nem is hallottam, a keresőbe beírni is csak azért tudtam mert valahogy az emlékeimbe volt, mintha ismertem volna, pedig csak ezután fog a sors hozzákötni majd.
60%os!
Most megcsillogtattad a rendkívüli intelligenciád hatalmas megnyilvánulási képességét, és egy szóban kifejezted hogy az élet milyen rossz veled, mert ez a szó amit leírtál, valószínűleg mélyen a tudatalatti kivetüléséből származik, ami beágyazódott akkor amikor a vacsorát fogyasztottátok otthon, és anyád rád szólt az általad idézett felkiáltással:
Kusszolsz!
Emlékezni csak az elmúlt történésekre lehet!
Ha előre látsz, akkor az már jóslás kategória.
Utcanézetben azt látod hogy most (avagy a közelmúltban) hogy néz ki a hely, nem azt hogy ki tudja, hány év múlva milyen lesz...
Ha feltételezzük is, hogy az egész álom (vagy képzelgés, nem egészen jött át a leírásodból) így játszódott le az elmédben, ahogy, sokkal valószínűbb, hogy valahol már láttad azt az utcarészletet. Nem valószínű hogy ez akkor tudatosult is, de könnyen lehet hogy bárhol az interneten böngészve láttál egy fotót arról az utcaképről, vagy akár tévében valami híradás közben ott volt a háttérben az adott utca, esetleg átutazóban jártál arra, és egyszerűen álmodban felidéződött.
És azért nem kell túlzásokba esni, hogy ez mit bizonyít, mit nem, mert egyelőre még azt sem bizonyítja semmi, hogy nem csak te magyaráztad be magadnak ezt a jövőképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!