Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Emlékszem egy jövendő életemre...

Emlékszem egy jövendő életemre? Határozott emlékképek, nevek, város, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Nem elmúlt életemre, hanem a következőre emlékszem.

Valószínűleg ez a többdimenziós személyiség egyidőben létezését bizonyítja,ami alapján a tudósok a párhuzamos dimenziók fogalmával, számításaival is foglalkoznak.

Láttam a szüleim, akiknek most születik az első gyereke, később lesz az majd, hogy én is abba a családba születek.

Konkrét várost, neveket is feltudtam idézni.

Közösségi hálón rákerestem a két emberre, és úgy néznek ki, mint ahogy az emlékembe villant ez az egész.

Utcanézetben kerestem 3D képet az adott helyről, és pont olyan volt ahogy az emlékeimben is van.

Ez hogy lehetséges?

#eljövendőmúltnapjai
2015. jan. 29. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Megtörténtként kezelni ("emlékezni") egy még meg nem történt, esetlegesen bekövetkező történést, nem fényes elmére vall!

[link]

2015. febr. 2. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!