2,5 eves kislanyom mostanaban nagyon sokat mondogat egy szot, mostmar szinte az egesz csalad hasznalja :)
Az erdekessege az hogy a neten rakerestem erre a szora es talaltam egy nevet...nem tudom milyen eredetu lehet de nagyon erdekes. Nem hiszem hogy hallotta volna, sot biztos hogy nem, ez tole ered. Biztos hogy vannak veleltlen egybeesesek de en akkor is nagyon erdekesnek talalom.
SENKI nem emlékezik az előző életére, mert az nem létezik.
A gyerekkel ne hitess el ilyen babonákat.
A gyerekek sok olyant is hallanak, amit a szülő nem vesz észre. De lehet, hogy egy hallott szót alakítanak át másra.
2015. febr. 17. 09:58
2/17 anonim válasza:
igen, 3 év alatt, mielőtt mondja, hogy "én", lehetnek előző inkarnációkból hozott foszlányok, sajnos nem sokra megyünk velük.. Az én-tudat az örökkel szolidáris, tehát annak nem kell "reinkarnálódni" de hozzátapadhatnak vágyak az előző inkarnációból. Tkp. a "vágyak" reinkarnálódnak.
2015. febr. 17. 10:22
3/17 anonim válasza:
(ja,elfelejtettem mondani, hogy akik itt több gépről riadtan lepontoznak, azok tudat alatt érzik, hogy igazam van, azért a riadalom:D:D:)
2015. febr. 17. 10:31
4/17 anonim válasza:
Én is riadt vagyok hogy létezik a Földön ekkora hülye. 2015-ben!!
2015. febr. 17. 10:35
5/17 anonim válasza:
csak mellesleg a kérdezőnek írtam, nem neked te betontartályagyú -hány gépről pontozol?? ilyen sebességet!
2015. febr. 17. 10:38
6/17 anonim válasza:
Ugyanúgy emlékszik előző életére, mint a pociban eltöltött kilenc hónapra!
Az mégiscsak közelebb van!
2015. febr. 17. 10:41
7/17 anonim válasza:
Szerintem minden gyerek elmekszik 3-6 eves korig.
Beszélj vele érdekes dolgokat tudnak mondani
2015. febr. 17. 10:46
8/17 anonim válasza:
#5 általában 8-10 gépről szoktalak lepontozni. Üdv.: Rendszergazda.
2015. febr. 17. 11:00
9/17 anonim válasza:
Na hogy ne tudatlanul cáfoljak valamit, utánaolvastam ennek. Eszerint az egész szerint a személyiség és hozzá tartozó élmények nem reinkarnálódik, tehát nem emlékezik SEMMIRE. Ha valaki hisz valami ökörségben, legalább ismerje is az ökörséget.
2015. febr. 17. 11:17
10/17 anonim válasza:
utánaolvastál? nahát, nahát, wiki? grat.
Arról is olvashatnál, hogy választják ki a buddhisták a lámákat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!