A kisgyerekek emlekezhetnek az elozo eletukre?
2,5 eves kislanyom mostanaban nagyon sokat mondogat egy szot, mostmar szinte az egesz csalad hasznalja :)
Az erdekessege az hogy a neten rakerestem erre a szora es talaltam egy nevet...nem tudom milyen eredetu lehet de nagyon erdekes. Nem hiszem hogy hallotta volna, sot biztos hogy nem, ez tole ered. Biztos hogy vannak veleltlen egybeesesek de en akkor is nagyon erdekesnek talalom.
És mi az a szó, amit mondogat? Nem hiszed, hogy hallotta volna? Ismered te azt a készüléket, amely mozgóképeket vetít ki a képernyőre? Azt hiszem, hogy televíziónak hívják mostanság elég sokan használják önmaguk szórakoztatására. Nem lehet, hogy onnan hallotta az a kislány? Esetleges az oviban, vagy a suliban?
U.i: 06:50 kor az emberiség többsége még kávézik, nem pedig kérdéseket tesz fel itt ni: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
Üdv, a gazda méghozzá rendszeres gazda!
Nem.
Mondjuk konkretizálhatnád, milyen szó meg név, mert érdekelne.
De ha feltételezzük is, hogy létezik előző élet, emlékeink biztosan nincsenek róla. Én pl. rengeteg mindenre emlékszem 3 éves korom előttről, de azok minde ehhez az életemhez kötődnek, 3-6 éves koromból pedig jóformán mindenre emlékszem. Semmi olyan emlékem nem volt, ami ne egy normális gyermekkor része lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!