Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A kisgyerekek emlekezhetnek...

A kisgyerekek emlekezhetnek az elozo eletukre?

Figyelt kérdés

2,5 eves kislanyom mostanaban nagyon sokat mondogat egy szot, mostmar szinte az egesz csalad hasznalja :)

Az erdekessege az hogy a neten rakerestem erre a szora es talaltam egy nevet...nem tudom milyen eredetu lehet de nagyon erdekes. Nem hiszem hogy hallotta volna, sot biztos hogy nem, ez tole ered. Biztos hogy vannak veleltlen egybeesesek de en akkor is nagyon erdekesnek talalom.

2015. febr. 17. 09:35
1 2
 11/17 Ozmium42 ***** válasza:
64%
2015. febr. 17. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
29%
Ozi, mint mindig igen hasznos és bölcs :D
2015. febr. 17. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:

És mi az a szó, amit mondogat? Nem hiszed, hogy hallotta volna? Ismered te azt a készüléket, amely mozgóképeket vetít ki a képernyőre? Azt hiszem, hogy televíziónak hívják mostanság elég sokan használják önmaguk szórakoztatására. Nem lehet, hogy onnan hallotta az a kislány? Esetleges az oviban, vagy a suliban?

U.i: 06:50 kor az emberiség többsége még kávézik, nem pedig kérdéseket tesz fel itt ni: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..

Üdv, a gazda méghozzá rendszeres gazda!

2015. febr. 17. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem.

Mondjuk konkretizálhatnád, milyen szó meg név, mert érdekelne.

De ha feltételezzük is, hogy létezik előző élet, emlékeink biztosan nincsenek róla. Én pl. rengeteg mindenre emlékszem 3 éves korom előttről, de azok minde ehhez az életemhez kötődnek, 3-6 éves koromból pedig jóformán mindenre emlékszem. Semmi olyan emlékem nem volt, ami ne egy normális gyermekkor része lenne.

2015. febr. 17. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Azt olvastam hogy a gyerekek 3 éves korukik emlékeznek az elöző életükre
2015. febr. 17. 21:03
 16/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy milyen szót mondogat a pici?
2015. febr. 28. 22:24
 17/17 anonim válasza:
Nekem 2 éves a lányom, ő ilyeneket mond, hogy másik anya, másik apa. Pl. kérdezem reggel, mit álmodtal? Másik anyával játszottam. Sűrűn emleget ilyeneket, volt olyan, hogy Katinak hívta magát, pedig ha megkerdezed tőle, hogy hívják rendesen mondja a nevét. De persze nagyon sokmindennel meg lehet magyarázni, de mégis érdekes gondolat ez.
2016. febr. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!