Halálközeli élmények. Hogy emlékezhetnek rá?
Figyelt kérdés
Sok beszámoló van a testből kiszállt lélekről, hasonlókról. Tegyük fel, hogy tényleg kiszáll a lelkük és látják önmagukat/saját halálukat, de ha a lelkükkel látják, akkor miután visszatértek az életbe, hogy képesek ezt az agyukkal felidézni?
Szkeptikusok ne írjanak, én is az vagyok (szerintem csak az agy kémiája ez az élménydolog), azon válaszolókra vagyok kíváncsi, akik hisznek benne.
2014. júl. 3. 19:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem az agy fel tudja idézni, habár sokszor csak magát az élményt esetleg pár röpke emlékképet...de az a baj hogy ilyenkor hülyének nézi magát, és próbálja ugy beállítani mint valami álmot...
2/5 A kérdező kommentje:
De hogy tudja az agy felidézni, ha az a testben van és csak a lélek száll ki és a lélek is érzékel, nem az agy?
2014. júl. 7. 10:32
3/5 anonim válasza:
Ha a lélek kiszáll, az azt jelenti, hogy az embernek nem csak fizikai teste van.Tehát nem csak az agy létezhet, mint tudat hordozó, hanem az asztrál vagy éterikus test is.Ez is képes tárolni emlékeket, sőt állítólag az előző élet beli emlékeket is ezek a finomabb testek hordozzák.
4/5 anonim válasza:
A telepátia létezik, ez tény.
Hogy lehet az, hogy mondjuk, megérzed, ha egy ismerősöd veszélyben van, mikor a teste/agya tőled 200 km-re van?
5/5 anonim válasza:
Az én nagymamám mesélte hogy neki egy műtéte után újraélesztést kellett alkalmazni, és nem látott/tapasztalt semmit ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!