Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Volt már halálközeli élményete...

Volt már halálközeli élményetek? Ùgy értem, hogy láttatok túlvilági lényeket?

Figyelt kérdés
Ne vicceljétek már el légyszi a kérdést:)
2012. dec. 16. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. dec. 16. 01:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt. Olvashatnál az ajakhuaszkárol és egyéb pszichedelikus hatású anyagokról. Állítólag egy endohallucinogén (DMT) felszabadulása okozza ezeket a halálközeli élményeket.

Egyébként az indiánok használják az ajahuaszkát, az ELLE-ben jelent meg erről egy érdekes írás. Olvasd el, ha gondolod.

2012. dec. 16. 01:33
 3/8 A kérdező kommentje:

De szerintetek aki meghal...és visszatudjk hozni az életbe...arra lennék kiváncsi, hogy a szervezet, az agy, valamit kivált, hogy ilyen dolgokat lát az illető?

Családtagom ilyet élt át...és nagyon érdekes amit elmesélt, hogy miket látott...

2012. dec. 16. 02:18
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Egyszer egy gyerekkel nagyon vitatkoztam, és tudtam neki olyat mondani, amitől elkezdett folytogatni a csöppnyi 90 kilójával a torkomra nehezedve. Minden elsötétült, és másodpercenként rengeteg kép vetítődött ki elém, meg se bírtam őket jegyezni. Aztán nagy rángatózások után felkeltem, és teljesen ki voltam merülve.

Az agy ilyen krízishelyzetekben rengeteg ópiátszerű anyagot bocsát ki, amitől mindenfajta képzelgés előjöhet. A fény az alagút végén effektus pedig a szem idegeinek szabálytalan impulzusküldéséből adódik.

2012. dec. 16. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
A képzelgésed az oxigénhiány okozta, nem az ópiátszerű anyagok. Endorfint nem stresszhelyzetben termel az ember. Nézz már utána miket írsz, ember..
2012. dec. 19. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Oxigénhiány váltja ki az anyagkibocsátást, egyről beszélünk, minek kötözködsz? :)

Ki beszélt endorfinról? Más ópiátszerű anyagot nem ismersz?

Értelmezd a szöveget, mielőtt okoskodsz, ember... :D

2012. dec. 19. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer belefutottam Kiszel Tünde legújabb naptárképébe az interneten. Na az túlvilági volt
2012. dec. 28. 21:03
 8/8 anonim válasza:
Igen a halál után a tudat továb él és személyiségünk más létformában is tovább él vannak provinaciák létformák az ember milyen életet él az szeritn ítélkezik isten vannak más dimenziok is ne foglakoz vele mert hataslma nagy bajod lehet belle de van a halál után élet ez lényeg !
2019. okt. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!