Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki végig tudja mondani az...

Valaki végig tudja mondani az eddig leélt életeit?

Figyelt kérdés
Meddig tudod visszavezetni?

2015. okt. 30. 17:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

# 20: A belső utazás NEM előző életekkel foglalkozik, hanem a jelenlegi élet történéseit segít feldolgozni, tehát szó sincs arról, hogy szándékosan kerestem volna.

Nem hiszem, hogy a lelkek világában létezne a sci-fi fogalma, úgyhogy ebben a kontextusban ez a megjegyzésed értelmezhetetlen.

Hasonlóan nem tudom, hogy mi alapján írod, ezt a száműzés-dolgot, ez a te feltételezésed, amit semmi nem igazol. :)

Ennyi előítélettel, feltételezéssel nehézkesnek érzem a témával való foglalkozást...

2015. dec. 11. 16:53
 22/27 A kérdező kommentje:

21-es ez egy jó hozzáállás részedről ha így közelítettél az utazáshoz. Sok ember az előző életeit keresi ezen. Ez van!

Csak az értelmezhetetlen, amibe nem helyezel értelmet.

Némi nyitottság szükségeltetik hozzá.

Viszont a valóság igazsága nem a nyitottságon fog múlni, az attól független.

Feltételezéseimet feltételezésként írom. Ez sajnos nem az. Ennek nagyon komoly szakirodalma van. Persze kevéssé publikáltan.

'A bölcs tud mosolyogni a balgák megvetésén "tudatlansága" miatt.'

2015. dec. 11. 17:09
 23/27 anonim ***** válasza:
# 22: És a szakirodalmak vajon milyen bizonyítékon alapulnak? :) Én a Lelkünk útja könyveket olvastam, nagyon keveset írnak a hibrid lelkekről, de egyöntetűen arról számolnak be, hogy mindannyian saját akaratukból választják a Földet, ami a lehetőségek bolygója... tehát inkább jutalom, mint száműzetés (már ami a fejlődés lehetőségét illeti). Mondjuk így belegondolva: ami emlékem nekem van a régi világról, ahhoz képest a Föld maga a Paradicsom. Úgyhogy ez valamiféle fordított száműzetés lehet...
2015. dec. 11. 17:15
 24/27 A kérdező kommentje:

Ha belegondolsz, hogy ez a test-lélek kombo nem a legtökéletesebb. El tudhatunk képzelni olyan magasabb elektronikájú erősebb anyagú testeket is amiket tudhat egy lény irányítani.

A válasz tökételes!

Ausztrália-szindróma.

Szóval egy szusszanásnyi időnk van, a Világ mindenségéből itt a Földön, hogy kicsit helyretegyünk dolgokat.

2015. dec. 11. 17:31
 25/27 anonim ***** válasza:
80%

Azokkal a testekkel meg más gond van, hidd el. Például nem lehet velük szexelni, és ez elég komoly hiányosság. :)

A lényeg, hogy nem véletlenül vagyunk ebben az életben, ebben a testben, amiben éppen most vagyunk. Ebből kell kihozni a legtöbbet, a többivel meg ráér akkor foglalkozni, amikor ott tartunk.

2015. dec. 11. 17:50
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Én is leéltem vagy pár ezer életet. Ezt amúgy már nincs kedvem leélni, de mivel az apám részegen és sötétben világra b'aszott, muszáj valahogy ennek is elmúlnia, de már amúgy unom.
2018. júl. 30. 02:40
 27/27 anonim válasza:
0%
Én már nagyon de nagyon sok életet leéltem... Ezt sincs már kedvem leélni, de sajnos a világra lettem b'aszva és meg kell várnom míg véget ér... :/
2018. szept. 23. 04:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!