Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki végig tudja mondani az...

Valaki végig tudja mondani az eddig leélt életeit?

Figyelt kérdés
Meddig tudod visszavezetni?

2015. okt. 30. 17:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kérdező én komolyan kérdeztem. :)
2015. okt. 30. 20:16
 12/27 anonim ***** válasza:

Van egy haverom aki 1000-es évektől eltudja mondani.

És egy másik aki csak elöző életéből vannak emlék foszlányai.

Nekem semmi, apum pedig elöző élete és mostani közöttről vannak emlékfoszlányai.

Írj privátot és megadom ismerősöm elérhetőségét.

2015. okt. 30. 21:41
 13/27 anonim ***** válasza:
Utolsó: a két élete között milyen emlékei vannak? Komolyan kérdezem, mert érdekel a téma. Emlékszik arra, hogy tervezte az itteni feladatait, tanulandó dolgait?
2015. okt. 30. 23:29
 14/27 anonim válasza:

"Itt még emlékezni sem lehet nyugodtan úgyis lehurrogják az embert."

Irj nekem privátot én meséld el az "emlékezéseid" én nem foglak "lehurrogni".

2015. okt. 31. 21:08
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Minek?

Kiszabott időd rövidebb, mint a válasz végigolvasása!

2015. nov. 4. 06:01
 16/27 anonim válasza:
Ne értsenek/értsetek félre én hallottam olyanról h. visszaküldték az előző életébe az emberkét, ès alig tudták visszahozni vagy micsoda. Amúgy állítòlag ha valami ismerős neked pl.egy hely a sosem jártál állítólag az előző èletedből ismered.
2015. nov. 9. 21:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A 17. századig tudom visszavezetni (3 életre emlékszem viszonylag részletesen). Előtte más (nem földi) létformában éltem, arról csak nagyon homályos emlékfoszlányaim vannak.

A köztes létről nincsenek emlékeim, élményeim.

2015. dec. 10. 15:53
 18/27 A kérdező kommentje:

végre értelmes válasz:)

Hogyan jött elő az emlék?

Mi a tanulságod belőle?

Ez a nem földi élet érdekes lehet. Valami sci-fi-szerűség?

2015. dec. 10. 22:47
 19/27 anonim ***** válasza:

Hogyan jöttek elő? Évek óta rendszeresen csinálok belső utazásokat (nem tudom, ismered-e ezt a módszert), kicsit sajáttá alakított változatban. Az egyik ilyen utazás során egy érzéssel dolgoztam, amikor hirtelen egy olyan emlékben találtam magam, ami nem az enyém... mégis nagyon hiteles volt, teljesen átéltem az érzéseket, a saját szemszögemből láttam az eseményeket. Rögtön utána az az érzésem támadt, hogy ez egy előző élet emléke volt... csakhogy ez nem volt összeegyeztethető a hitrendszeremmel. Én ugyanis egyáltalán nem hittem a reinkarnációban, sőt, mindent elutasítottam, ami ezzel kapcsolatos.

De az élmény, érzés ott volt... hónapokkal később beszélgettem valakivel, aki "meggyőzött" arról, hogy az élményem származhatott egy előző életből, és akkor úgy döntöttem, hogy visszamegyek és megvizsgálom közelebbről... Így, hogy már nyitottabban viszonyultam hozzá, sokkal tisztábban láttam és sok jelenlegi, korábban megmagyarázhatatlan érzésem, élményem a helyére került. Később hasonló módon két további élet élményeit éltem át (az egyik meglehetősen felkavaró volt).

Aztán jöttek újabb emlékek egy másik életformáról, de ezek inkább benyomások...

Jóval később olvastam a Lelkünk útja könyveket, és ott olvastam, hogy léteznek ún. hibrid lelkek, akik egy másik galaxisban élték a korábbi életeiket, és tanulási céllal választják a Földet. Érdekes volt ezt olvasni, mert addigra már bennem is megfogalmazódott mindez az élményeim, emlékeim alapján.

2015. dec. 10. 23:12
 20/27 A kérdező kommentje:

biztos volt valami vonzódásod kiváncsiságod az előző életekhez, ha részt vettél utazáson, mégha a hitrendszered másról is szólt.

Amúgy érdekes megnézni ezt a szószerint lélek vándorlást más rendszerekből.

Nehéz lehet egy kereszténynek elmagyarázni.

Bár igazságszerint Jézus azon a szinten beszélt amit az akkori ember szintje megkövetelt.

Szóval ez már a Sci-fi kategória, hogy más rendszerekből lelkek jönnek tanulni a Föld nevű bolygóra. Bár inkább száműzik őket..

2015. dec. 11. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!