Letezik olyan hogy valakinek az a sorsa hogy semmi sem sikeruljon az eletben?
Figyelt kérdés
En egy nagyon kitarto ember vagyok, kuzdok az almaimert, de mindig tolem fuggetlenul alakul ugy hogy ne valosuljanak meg. Talan az a sorsom hogy boldogtalan legyek. Mostanaban a vallasban keresek menedeket szivbol kerem Istent hogy segitsen meg. Vajon lehetek meg boldog?2015. okt. 6. 19:45
11/14 anonim válasza:
megszülettél, megtanultál beszélni, tudsz enni ételt, szerintem nem mondhatod, hogy "semmi se sikerült!
12/14 anonim válasza:
az első lépés, hogy elfogadod, hogy te vagy a felelős a sorsodért. Ha ez megvan, akkor érdemes megvizsgálnod, milyen célokat tűztél ki, azok realisak voltak-e, min múlt, hogy nem sikerült és biztosan jobb lett volna e ha sikerül. Ezután elkezdhetsz kitűzni olyan célokat, amik reálisak, és minden valószínűség szerint érdemes őket megvalósítani. Némelyik sikerül majd, némelyik nem. Aztán mejd egyszer nagyon soká talán arra is rájössz, hogy a boldogság igazából független attól, hogy milyen célokért küzdesz, és hogy azok megvalósulnak e.
13/14 anonim válasza:
Ha semmi sem sikerül, akkor sem vagy teljesen sikertelen, mert sikerült megalkotnod a teljes sikertelenséget!
14/14 anonim válasza:
Szerintem ha van ilyen, akkor ezt úgy kell értelmezni, hogy feladta a leckét az élet: hogyan kerülj ki a különböző gondokból, hogyan oldd meg a problémákat és ezáltal hogyan legyél erősebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!